Route en onderweg

Paklijst vakantie

Elke vakantie is het een hele klus om alle spullen te verzamelen die je mee moet nemen. Met de handige ANWB Paklijst wordt het inpakken van je koffer een stuk eenvoudiger. Er is een checklist per type vakantie. Gemakkelijk zelf te printen en je kunt afvinken wat je hebt ingepakt. Succes!

Tip: gebruik de keuzehulp! Je vult in welk type vakantie je gaat doen en of je in Nederland blijft of daarbuiten reist en voilá: een paklijst op maat.

Snel naar

Kies hieronder de paklijst voor jouw soort vakantie

Stel je eigen paklijst samen

Stel je eigen paklijst samen

Of je nu gaat vliegen of met de auto gaat, kamperen of in een hotel. Voor elke vakantie is er een paklijst. Stel jouw eigen paklijst samen!

Paklijst autovakantie

Paklijst autovakantie

Als je met de auto op vakantie gaat zijn er een aantal spullen die je liever niet wilt vergeten, zoals vignetten en milieustickers.

Paklijst fietsvakantie

Paklijst fietsvakantie

Als je op fietsvakantie gaat, zijn er een hoop extra spullen die je daarvoor mee moet nemen. Wij helpen je een handje zodat je niets meer vergeet!

Paklijst vliegvakantie

Paklijst vliegvakantie

Ga je met het vliegtuig op vakantie? Vergeet dan bijvoorbeeld niet die handige kleine flesjes voor in je handbagage.

Paklijst wandelvakantie

Paklijst wandelvakantie

Ga je op wandelvakantie? Dan heb je daar extra spullen voor nodig die je mee moet nemen, zoals wandelgidsen en reserveveters!

Paklijst kamperen

Paklijst kamperen

Kamperen is heerlijk, maar je moet ook een heleboel spullen zelf meenemen. En dan gaat het niet alleen om haringen en tentzeil...

Tips voor een goede reisvoorbereiding

Tips voor een goede reisvoorbereiding

Van paklijst tot tolbadge of vignet: een goede voorbereiding begint bij ANWB.

Speciaal voor jou geselecteerd