Nieuwsoverzicht

Zoeken

40 nieuwsberichten

 1. 8 vreemde vondsten op vliegvelden

  30 april 2019

  Kleding, een bikini of zwembroek en wat leesboeken: grote kans dat jij ditinpakt als je op vakantie gaat. Maar niet iedereen neemt standaard spullen mee.De douane vindt de gekste dingen: acht vreemde vondsten op vliegvelden over dehele wereld.

 2. ANWB en Den Haag gaan wijk in met elektrisch rijden

  30 april 2019

  Op de vier zaterdagen van mei 2019 gaan de ANWB en de gemeente Den Haag de wijk in om inwoners te laten kennismaken met elektrisch rijden.

 3. Ledenkorting op parkeren bij luchthavens

  30 april 2019

  Dankzij samenwerking met Quick Parking krijgen ANWB-leden sinds eind april 5% korting op parkeren bij Schiphol, vliegveld Eindhoven, Rotterdam The Hague Airport en Brussel Zaventem. Later dit jaar komen Brussel Charleroi, Düsseldorf en Weeze er misschien bij.

 4. Welke ANWB-leden schieten de nieuwe Kampioen-covers?

  29 april 2019

  De betere fotografen onder de ANWB-leden maken kans dat hun foto wordt uitgekozen als voorplaat voor de juli/augustus-Kampioen. 

 5. Kassa positief over goedkoop tanken met ANWB Onderweg app

  25 april 2019

  Het televisieprogramma Kassa heeft apps getest voor goedkoop tanken. De ANWB app komt goed uit deze test en scoort 4 van de 5 haalbare sterren.

 6. Nieuwe ANWB Veilig Rijden app is live

  24 april 2019

  De dongel van de Veilig Rijden Autoverzekering is verleden tijd. Vanaf vandaag meet een nieuw ontwikkelde app op de smartphone je rijstijl.

 7. Nieuwe BMW 3-serie rijdt automatisch achteruit

  23 april 2019

  De nieuwe BMW 3-serie heeft nu een knop voor ‘automatisch-dezelfde-weg-achteruit-rijden’.

 8. 5 beroemde filmauto's

  18 april 2019

  Bekende filmauto's heb je in alle soorten en maten, maar deze 5 beroemdheden mogen aan de borreltafel sowieso niet ontbreken.

 9. Wandel of fiets de route van Rembrandt

  18 april 2019

  Met de nieuwe gids 'In de voetsporen van Rembrandt' fiets of wandel je langs de belangrijke plekken uit Rembrandts leven. Bekijk hier een voorproefje.

 10. Afsluiting fietspad Afsluitdijk

  18 april 2019

  Het fietspad op de Afsluitdijk is afgesloten vanwege werkzaamheden. Ter vervanging rijdt er een fietsbus waar je kosteloos gebruik van kan maken.