Tijdens de Motoropstapdagen:
€ 10,- proefles

Tijdens de Motoropstapdagen:

  • Proefles slechts 10 euro
  • 14 uur rijles +
    2 praktijkexamens: € 999,-
  • Snel en Zorgeloos motor rijden
Aanmelden proefles

ANWB Motoropstapdagen

Proefles voor slechts € 10,-!

Altijd al motor willen rijden? Dan is dit het moment om te starten met je motorrijopleiding bij de ANWB. We organiseren de motoropstapdagen voor alle motorliefhebbers op diverse zaterdagen in 2021. Voor slechts €10 kun je een proefles aanvragen en ervaren hoe het is om motor te rijden. Deze wordt  gratis bij het afnemen van een rijlespakket. Benieuwd wanneer de Motoropstapdagen bij jou in de buurt zijn? 

Hoe ziet de Motoropstapdag eruit?

Tijdens de Motoropstapdagen kun je ervaren hoe het is om motor te rijden. Je maakt kennis met onze rijcoaches en natuurlijk met de motor tijdens jouw proefles. Daarnaast, profiteer je ook nog eens van een speciale motoropstapdag aanbieding.

Korting op motorkleding

Vanwege de richtlijnen is het verplicht eigen motorkleding te dragen tijdens de motorrijlessen. Wellicht ben je nog niet in het bezit van eigen motorkleding. Om je daarmee op weg te helpen kunnen we je korting aanbieden op motorkleding. Vraag bij de ANWB rijschool in jouw regio naar de mogelijkheden.

Waar zijn de motoropstapdagen?

De motoropstapdagen vinden plaats bij verschillende vestigingen. Niet iedere vestiging heeft een open dag op de bovengenoemde datums. Klik hieronder op een van de deelnemende vestigingen om te zien welke motoropstapdagen er bij jou in de buurt zijn.

AlkmaarAmsterdam  | Amstelveen | HaarlemHoofddorp | HoornLeidenSantpoortZaandam