Jouw privacy

Bij de ANWB werken we iedere dag hard om jou zorgeloos en met plezier op weg te sturen. We doen dit op de momenten dat het even tegenzit, en ook op de momenten dat er juist iets leuks in het verschiet ligt. Zo hebben we verschillende producten en diensten die hierbij helpen, bieden we informatie, beantwoorden we je vragen en helpen we je wanneer je dit het hardst nodig hebt. Om deze diensten goed aan te kunnen bieden, hebben we in veel gevallen je persoonsgegevens nodig. Dit wordt ook wel ‘het verwerken van persoonsgegevens’ genoemd. Daar gaan we uiteraard heel zorgvuldig mee om. Het gaat immers om jouw privacy.

We begrijpen dat je misschien wilt weten wat wij wel en niet met jouw persoonsgegevens doen. Deze informatie kun je allemaal terugvinden in ons privacy- en cookiebeleid dat je hieronder terugvindt. In het algemene deel vind je informatie over verwerkingen van persoonsgegevens bij de ANWB in algemene zin. Druk je op de icoontjes, dan leggen we je per categorie of product uit welke persoonsgegevens we van jou gebruiken en met welk doel.

Beveiligde omgeving van Mijn ANWB

Wil je weten welke gegevens wij van je hebben? Log daarvoor in op de beveiligde omgeving van Mijn ANWB. Je vindt hier een overzicht van je gegevens, en informatie over je factuur, lidmaatschap en producten en diensten die je bij ons hebt afgesloten. Hier kun je ook eventuele wijzigingen doorgeven.

Heb je nog geen ANWB-inlogaccount? Geen probleem, je maakt er hier eenvoudig een aan.

Wil je weten welke gegevens wij van je hebben? Log dan in op de beveiligde omgeving van Mijn ANWB. Hier vind je een overzicht van de gegevens die de ANWB van jou heeft. Heb je nog geen ANWB-inlogaccount? Geen probleem, je maakt er hier eenvoudig een aan.

Heb je geen ANWB-inlogaccount en wil je er ook geen een aanmaken? Dan kun je per brief je gegevens opvragen. Zorg wel dat je een kopie van een geldig identificatiebewijs meestuurt, anders kunnen we helaas niet aan jouw vraag voldoen. Onder geldig identificatiebewijs verstaan wij een kopie van een geldig paspoort of geldig rijbewijs. Zorg wel dat je BSN-nummer en foto zijn doorgestreept. Wij hebben deze informatie niet nodig. Stuur je brief naar:

ANWB Leden Service Center
Postbus 93200
2509 BA Den Haag

Wanneer we het over ANWB Verzekeren hebben, hebben we het over onze dochteronderneming Unigarant. Om te weten te komen welke gegevens Unigarant van je heeft, kun je terecht op Mijn Verzekering

Onder ANWB Reizen vallen verschillende dochterondernemingen en organisatieonderdelen, waaronder: Fox Vakanties B.V., Pharos Reizen van ANWB B.V.,  Travelhome B.V., ANWB Leden- en Kampeerreizen B.V., Land van ANWB, ANWB Golf B.V. en ANWB Reizen Beheer. Om te weten te komen welke gegevens zij van je hebben, kun je terecht op de beveiligde omgeving van Mijn ANWB Reizen