Vind je antwoord

Vind je antwoord

Binnen 17.384 gestelde vragen

ANWB Experts

Experts is het vraag en antwoord platform waar ANWB-leden vragen kunnen stellen op het gebied van auto, motoren, kampeermiddelen en juridische info. De vragen worden beantwoord door ANWB Experts. Een Expert is een ANWB-medewerker die op een of meerdere onderwerpen expert is.

Uitgelichte vragen van leden

Caravan achter auto

Gevraagd op 5 juli 2022

Peugeot 2005 met een trekkracht van 1500 kg, caravan mag beladen worden tot 1700 kg. Mogen wij met onze combinatie naar Duitsland op vakantie?

Mijn terugvlucht is geannuleerd. Wat nu?

Gevraagd op 27 juni 2022

 

Ik ben momenteel op vakantie. Nu krijg ik bericht dat onze terugvlucht is geannuleerd. Kennelijk door personeelstekort bij de luchtvaartmaatschappij. Wat nu?

 

Is een elektrische auto geschikt om een caravan te trekken?

Gevraagd op 29 juni 2022

het einde voor de benzine auto is nabij, maar ik vraag mij af, wanneer er elektrische auto's in staat zijn om een caravan te trekken. Of blijven hybride auto's daarvoor op de markt? 

Milieusticker Duitsland trike

Gevraagd op 13 juni 2022

 

Moet ik voor mijn Rewaco trike een Duitsland milieuvignet hebben? Volgens de richtlijnen moet de sticker rechts onder op de ruit geplakt worden. Er zit op mijn trike geen ruit.

Visum Turkije met ID-kaart

Gevraagd op 30 april 2022

Ik ga in oktober op vakantie naar Turkije met een id kaart in plaats van een paspoort. Heb ik nu een visum nodig?

Fietshelmplicht kinderen camping Spanje

Gevraagd op 4 juli 2022

Wij gaan naar een camping in spanje. Nu lees ik dat kinderen een helm op moeten met de fiets. Maar is dat ook verplicht op de camping in spanje

Andere leden bekeken ook