Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

De Miljoenenlijn

€ 3,- korting

Oude tijden herleven bij de Miljoenenlijn!

Terug in de tijd

Met De Miljoenenlijn rijd je dwars door het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap over één van de mooiste spoorlijntrajecten van Nederland. Stap op Station Simpelveld op, laat je papieren kaartje knippen door de conducteur en voel de ruim 100 jaar oude stoomtrein op gang komen. Beleef de romantiek van het reizen uit lang vervlogen tijden en droom weg in het luxe pluche van de 1e klasse rijtuigen... 

Voor- en na de treinrit

Uiteraard kun je je reis vanaf elk van de stations langs de spoorlijn starten en ook daar beëindigen. Breng ook een bezoekje aan het Treindepot in Simpelveld, waar al het rijdend materieel door de vrijwilligers wordt onderhouden. Of geniet van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai in de gezellige stationsrestauratie ‘Perron 4’.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij de Miljoenenlijn voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: Reserveren

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Je kunt de tickets van de Miljoenenlijn laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • De stoomtrein van de Miljoenenlijn beschikt over een rijtuig met een oprijplaat voor reizigers met een beperking. Deze plaat wordt bediend door vrijwilligers. In- en uitstappen is enkel mogelijk op Station Simpelveld en Station Schin op Geul. Reserveren wordt aanbevolen.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • De Miljoenenlijn beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.