Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Tot 31% korting

De tijd vliegt bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!

Luchtvaartmuseum Aviodrome: een wereld vol vliegtuigavontuur!

Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome vliegt de tijd! Met meer dan 100 vliegtuigen en helikopters in de collectie kijk je jouw ogen uit in de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’. Bekijk het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en de Fokker Spin van Anthony Fokker, ontmoet Connie (Lockheed Constellation), bewonder tante Ju (Junkers) en andere vliegende legendes.

Stap aan boord van de Boeing 747, waan jezelf een echte piloot in de vliegsimulatoren en neem een kijkje in de ruimte; de wondere wereld van astronauten. 

Leer in de nieuwe straaljagerexpositie ‘Sneller dan het geluid’ alles over straaljagers en breng straalmotoren tot leven. Loop langs de allermooiste en meest bijzondere straaljagers ter wereld, waaronder de allereerste straaljager van Nederland: de Gloster Meteor. 

Vergeet niet om nog even in de T2 Hangar te kijken waar de vliegtuigen worden gerestaureerd. Klaar om door de wolken te vliegen? Zet in het 4D-filmtheater al je zintuigen op scherp voor een spannende vlucht en voel zelfs regen en koude golfstromen langs je glijden.

Leer hoe een vliegtuig werkt met behulp van allerlei leuke proeven die door het museum heen staan opgesteld. Leef je uit in de verschillende binnen- en buitenspeeltuinen en doe de piloten- en stewardessenopleiding. Toets je kennis en vaardigheden en ga naar huis met een Aviodrome vliegbrevet! 

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Luchtvaartmuseum Aviodrome:

  • Dinsdag deal tickets: 31%  korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 5 januari 2025, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal.
  • Reguliere tickets: 25% korting - geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2025

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Museumkaarthouders ontvangen gratis toegang tot Luchtvaartmuseum Aviodrome. 
  • Mindervaliden kunnen alleen aan de kassa een ticket kopen tegen een gereduceerde prijs.
  • Je kunt bij Aviodrome voor de deur parkeren op de 500 parkeerplaatsen op parkeerterrein P2. Er zijn tevens invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Het parkeerterrein wordt beheerd door Lelystad Airport. Het parkeertarief bedraagt € 7,50 per dag.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.