Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Speelboerderij de Flierefluiter

Tot € 0,50 korting en ontvang een Flierefluiter beker

Kom spelen op de boerderij!

De Flierefluiter is benoemd tot leukste uitje van provincie Overijssel 2024!

Grootste speelparadijs van Overijssel

Gelegen tussen de boerderijen en bossen, in de frisse lucht, vind je kinderpark De Flierefluiter. Hier kunnen kinderen zich volledig uitleven op meer dan 40 speeltoestellen verspreid over 6 hectare. In de binnenspeeltuin is het heerlijk klimmen, klauteren, voetballen, skelteren, trampoline springen, glijden van de glijbanen en nog veel meer. Knuffel met konijnen en cavia's bij de kinderboerderij en rijd een rondje op de pony. Probeer niet te verdwalen in het doolhof, waag een poging op de survivalbaan en leef je helemaal uit in de buitenspeeltuin. 

De Flierefluiter vernieuwt elk jaar dus er is altijd iets nieuws voor kinderen en ouders om te ontdekken.

In 2024 openen er twee nieuwe attracties: de AdventureGolf, ga op avontuur in de midgetgolf met Guusje. De tweede attractie is de ponyranch waar je rondjes kunt rijden op echte pony’s.

Daarnaast zijn er het hele jaar door superleuke evenementen, zoals de Lammetjesdagen, SuperZomerFestival en de WinterFlierefluiter. Er worden dan allerlei leuke activiteiten en extra’s op de Speelboerderij georganiseerd!

De eerste lammetjes zijn geboren!

Wil jij ze aaien en vasthouden? Bezoek de speelboerderij tijdens de Lammetjesdagen! Van zaterdag 27 april t/m zondag 12 mei zijn er heel veel lammetjes én is er een leuk programma samengesteld om met het hele gezin een topdag te beleven op De Flierefluiter!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, zij dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • De volwassen tickets en kindertickets (2 t/m 15 jaar) zijn inclusief een Flierefluiter beker (t.w.v. € 1,-). Deze ontvang je bij de entree.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • De Flierefluiter is toegankelijk voor mindervaliden. Mindervaliden (mensen met een handicap die niet in staat zijn om zonder begeleiding de speelboerderij te bezoeken) en begeleiders van een instelling kunnen aan de kassa een toegangsticket kopen voor € 6,75.   
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • De Flierefluiter beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.