Naar artikel

Speelboerderij de Flierefluiter

Kom spelen op de boerderij!

De Flierefluiter is benoemd tot leukste uitje van provincie Overijssel 2023!

Grootste speelparadijs van Overijssel

Gelegen tussen de boerderijen en bossen, in de frisse lucht, vind je kinderpark De Flierefluiter. Hier kunnen kinderen zich volledig uitleven op meer dan 40 speeltoestellen verspreid over 6 hectare. In de binnenspeeltuin is het heerlijk klimmen, klauteren, voetballen, skelteren, trampoline springen, glijden van de glijbanen en nog veel meer. Knuffel met konijnen en cavia's bij de kinderboerderij en rijd een rondje op de pony. Probeer niet te verdwalen in het doolhof, waag een poging op de survivalbaan en leef je helemaal uit in de buitenspeeltuin. En vergeet bij mooi weer jouw zwemkleren niet. Je kan namelijk veel waterpret in het buitenzwembad beleven!

De Flierefluiter vernieuwt elk jaar dus er is altijd iets nieuws voor kinderen en ouders om te ontdekken.

Leuke dingen doen in de zomer op het SuperZomerFestival

Speelboerderij De Flierefluiter organiseert een superleuk evenement in de zomervakantie: het SuperZomerFestival! Dat klinkt toch fantastisch? Geloof ons, dat wordt het ook! 

Met het indoorspeelparadijs, de buitenspeeltuin met zwembad en de kinderboerderij is De Flierefluiter bezoeken sowieso al de moeite waard. Maar van 22 juli tot en met 30 augustus 2023 zijn er tijdens het SuperZomerFestival nog veel meer leuke belevenissen. 

Wat denk je van het Luchtkussenfestijn? Tijdens het SuperZomerFestival vind je meerdere springkussens op de speelboerderij. Schoenen uit en gaan! Springen, stuiteren, tuimelen, wat een plezier. Of doe mee aan de gezellige Oud-Hollandse Spelen. Steltlopen, knikkeren, ezeltje-prik, ken je ze nog? Leuk voor de kinderen én opa, oma en ouders! 

Iedere dag van het SuperZomerFestival genieten de kinderen van unieke Flierefluitershows. Speciaal gemaakt voor de speelboerderij. Laat je verrassen in deze vrolijke show vol muziek, meezingliedjes en dans. Na afloop van de show is er een Meet & Greet met de hoofdrolspelers. Neem je camera dus mee, #selfie! 

Donderdag is Clowntjesdag tijdens het SuperZomerFestival op De Flierefluiter! En dat betekent geen Flierefluitershow, maar een grappige Clowntjesshow. Je wordt bij binnenkomst in het speelpark al vrolijk begroet door de clowns. Zo begint je dag met een grote lach. 

Dierenvriendjes kunnen dagelijks een gratis ritje op een pony maken. En tijdens het SuperZomerFestival rijdt de feestelijke fuifkar ook rond! Stap samen in voor een gezellig tochtje over en rondom het terrein van De Flierefluiter. Een ritje in de fuifkar is gratis.

Wil jij je laten schminken? Ook dat kan tijdens dit gezellige gezinsuitje in de zomervakantie. Laat jij je gezicht omtoveren tot een mooie unicorn? Of kies je andere beestjes of een vrolijke afbeelding?