Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

PEPPA PIG World of Play

Tot € 5,- korting

PEPPA PIG World of Play binnenspeeltuin neemt peuters, kleuters en hun gezin mee in de wereld van Peppa en haar vriendjes.

PEPPA PIG World of Play Leidschendam

PEPPA PIG World of Play binnenspeeltuin neemt peuters, kleuters en hun gezin mee in de wereld van Peppa en haar vriendjes. Jonge kinderen verkennen daarbij de meer dan 12 verschillende speelzones, stuk voor stuk gebaseerd op de bekende thema’s en scenes van de wereldwijd populaire animatieserie.

PEPPA PIG World of Play is te vinden in Westfield Mall of the Netherlands en is bijna het hele jaar geopend. Voor de actuele openingstijden en meer informatie kijk op de website van PEPPA PIG World of Play.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij PEPPA PIG World of Play voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen onder de 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren. Geen toegang zonder een kind van 1 t/m 8 jaar. Kinderen moeten begeleid worden door minstens een volwassene van 18 jaar of ouder. Bij het aanschaffen van tickets en/of het betreden van PEPPA PIG World of Play ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het parkreglement.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • In verband met de voedselveiligheid en hygiëne van alle bezoekers is het niet toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen in de speeltuin. In de speeltuin is het Campervan Café waar u hapjes en drankjes kunt halen. Daarnaast is er een gratis watertappunt in de speeltuin.
  • PEPPA PIG World of Play bieden gasten met een beperking toegang tot de attractie, echter kunnen zij op last van de brandweer een zeer beperkt aantal gasten met een rolstoel verwelkomen. Kijk op de website van de attractie voor meer informatie.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij PEPPA PIG World of Play. Hulp- en geleidehonden zijn wel toegestaan in de attractie.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.