Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Happen en Stappen

€ 3,50 korting

Happen en Stappen: de lekkerste wandeltochten van Nederland en België!

Heerlijk Happen en Stappen!

Happen en Stappen combineert wandelen en eten. Het idee: één wandelroute, twee restaurants en drie gangen. Verspreid door Nederland en België zijn er ruim 65 routes aangelegd, zodat jij kan genieten van een heerlijke wandeling én heerlijke gerechten. Happen en Stappen heeft zowel een ochtend- als een middagarrangement.

Hoe ziet een dagje Happen en Stappen er uit?

  1. De dag begint met een warm welkom bij één van de restaurants met een lekker kopje koffie of thee met gebak.
  2. Hierna wandel je naar het andere restaurant op de route, waar je kunt opwarmen met een heerlijke kop soep.
  3. Vervolgens loop je wederom via een schitterende route weer terug naar het startpunt. Hier sluit je de dag af met een uitgebreide lunch of heerlijk hoofdgerecht.

Je bepaalt zelf bij welke van de twee aangesloten restaurants op de route je wilt starten. Op www.happenenstappen.nl/routes worden de routes gepresenteerd. Het arrangement van Happen en Stappen is inclusief: koffie met gebak, soep en een lunch (ochtendarrangement) of hoofdgerecht (middagarrangement).

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Happen en Stappen voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 9 jaar mogen gratis deelnemen (uiteraard moet er wel ter plekke voor hun eten en drinken betaald worden). Wel dien je het aantal kinderen op te geven bij de reservering. 
  • Reserveren kan tot 18.00 uur één dag van tevoren.
  • Na het plaatsen van de reservering ontvang je meer informatie per e-mail van Happen en Stappen.
  • Je kunt kiezen tussen een ochtendarrangement (start tussen 10:00 en 11:00 uur) en een middagarrangement (start tussen 12:30 en 13:30 uur).
  • Het ochtendarrangement is inclusief: koffie met gebak, soep en een lunch. Het middagarrangement is inclusief: koffie met gebak, soep en een hoofdgerecht. Met eventuele dieetwensen wordt rekening gehouden.
  • Drankjes zijn niet inbegrepen bij het arrangement. Bij het verlaten van het restaurant dien je de genuttigde drankjes te betalen.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.