Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Klimrijk Brabant

Tot € 6,95 korting

Verleg je grenzen en neem alle hindernissen in Klimrijk Brabant, een buitengewoon avontuurlijk klimbos!

Ga op avontuur bij Klimrijk Brabant! 

Test je klimkunsten op het avontuurlijke klimparcours, ga de strijd aan tijdens het in- of outdoor lasergamen. Maak je dag springend en klauterend compleet op het Netten Adventure of ga op avontuur met een quad. Ontdek daarnaast ook al onze andere activiteiten. Tip: bij Klimrijk kun je vanaf 4 jaar al komen klimmen op het Pico-parcours!  

Klimmen 

Ga op avontuur via tokkelbanen, de eendenbrug, klimnetten, de zwevende brug en een heus vliegend skateboard! Je test je klim-capaciteiten op één van de acht klimroutes. Die gaan tot wel 10 meter hoogte! Iedere route heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad. Vanaf 1.30 meter mag je op de vijf grote parcoursen klimmen, maar ook voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er 3 verschillende routes met in totaal ruim 25 verschillende hindernissen! 

Netten Adventure 

In het Netten Adventure kan iedereen springend en klauterend op verkenning. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke attractie van bijna 500 vierkante meter. Een avontuur op grote hoogte voor jong en oud!  

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst een ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Klimrijk Brabant voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Als je als ouder niet mee klimt, hoef je geen ticket aan te schaffen. Begeleiders bijboeken voor het Nettenadventure kan aan de kassa bij Klimrijk Brabant. Bij deze activiteit mag er één ouder gratis mee als begeleiding voor een kind tussen de 4 en 6 jaar oud. 
  • Prijzen zijn inclusief instructie door professionele begeleider, gebruik klimgordel en (klim)helm.
  • Voor tickets voor het Pico Parcours geldt een lengte van maximaal 1.30 meter.
  • Voor tickets voor het Grote Parcours geldt een lengte van minimaal 1.30 meter.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende parkeergelegenheid. Voor het verlaten van het parkeerterrein van Klimrijk Brabant dien je een uitrijticket ( € 4,00 ) te kopen. Deze uitrijtickets zijn verkrijgbaar bij de kassa’s.
  • Je kunt je reserveringsticket van Klimrijk laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.