Naar artikel

Klimrijk Brabant

25% korting

Verleg je grenzen en neem alle hindernissen in Klimrijk Brabant, een buitengewoon avontuurlijk klimbos!

Ga op avontuur bij Klimrijk Brabant!

Over het klimparcours

Klimrijk Brabant staat garant voor plezier in het bos met respect voor de natuur. De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Er worden nu zelfs platformen in het klimbos geplaatst die met de bomen meegroeien. Wij dragen de welverdiende titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots!

Ontdek het klimparcours

Test je klimkunsten op 1 van de 5 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van 2 tot 10 meter in de lucht. Het klimprogramma bestaat uit een half uur instructie en twee uur klimmen. Ook de allerkleinsten kunnen bij Klimrijk komen klimmen. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen komen klimmen op ons speciale Pico-parcours.

Goed om te weten

Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging. Iedereen wordt gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs, waardoor je je veilig kunt uitleven. Klimmen in Klimrijk Brabant is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar en je mag niet zwaarder dan 120 kilogram wegen. De vijf grote parcours zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 1.30 meter.

Let op: voor het Netten adventure dien je een apart ticket aan te schaffen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst een ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Klimrijk Brabant voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Als je als ouder niet mee klimt, hoef je geen ticket aan te schaffen.
  • Prijzen zijn inclusief instructie door professionele begeleider, gebruik klimgordel en (klim)helm.
  • Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende parkeergelegenheid.
  • Je kunt je reserveringsticket van Klimrijk laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het Klimrijk Brabant te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.