De beste uitjes tijdens de Paasdagen

Pasen is meer dan eieren zoeken of eten. Het is voorjaar, de natuur komt tot leven en het is de ideale gelegenheid om er op uit te trekken met familie of vrienden. Tien tips voor, op en rond de paasdagen.

1. Keukenhof

Als iets bij het voorjaar en Pasen hoort dan is het wel de Keukenhof. Maak de paasdagen kleurrijk in een van de grootste bloementuinen van de wereld.
Bestel tickets met ledenvoordeel

2. Phantasialand

Een heerlijk tripje net over de grens en dus ideaal voor de paasdagen. Bij Phantasialand beleef je met de hele familie een spectaculaire dag. In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en shows. Met attracties voor het hele gezin, waarbij ook de allerkleinsten genoeg kunnen ontdekken. Maar ook voor de waaghalzen onder ons valt genoeg te beleven!
Bestel tickets met ledenvoordeel 

3. Marker Wadden

Zin in een wel heel bijzonder dagje uit? Vanaf 20 april kun je met een veerdienst naar de Marker Wadden, de nieuwe eilandengroep in het Markermeer. De Marker Wadden zijn nog weinig bezocht, want dit nieuwste stukje Nederland was vooralsnog moeilijk bereikbaar.

4. The Lion King

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. 'De Leeuwenkoning' is een van de leukste musicals voor het hele gezin.
Bestel tickets met ledenvoordeel

5. Paaspop

Paaspop is een driedaags muziekfestival dat ieder jaar tijdens het paasweekend plaatsvindt. Het muzikale aanbod van dit festival is zeer gevarieerd (van hardrock/metal/punk, indie, pop, rock, dubstep, hip hop tot dance en techno) maar biedt ook cabaret, (stand up) comedy en theatervoorstellingen aan.

6. Molenwaard

Bij avonturenboerderij Molenwaard beleef je met de hele familie het bijzondere Hollandse landleven. Je kunt hier koeien melken, tractor rijden, bootje varen, vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Ook zijn er heerlijke streekproducten te proeven en educatieve shows te zien van van onder andere tv-idolen Fien en Teun.
Bestel tickets met ledenvoordeel 

7. Paaseieren zoeken op de De Hoge Veluwe

Tijdens dit eierenzoekfestijn op maandag 22 april gaan kinderen op zoek naar de verstopte eieren. Wie een gouden, zilveren of bronzen ei vindt, krijgt zelfs een speciale prijs. Voordat het zoeken begint, zijn er op de Paasmarkt al allerlei leuke activiteiten te doen voor de kinderen. Ouders kunnen ondertussen een kijkje nemen bij de kramen van de Paasmarkt. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op de website van Nationaal Park De Hoge Veluwe.

8. WILDLANDS

Pasen is lekker naar buiten! En waar ben je meer buiten dan in de jungle? Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS in Emmen. Hier reis je als echte avonturier door de jungle, hoog in de lucht via torens en touwbruggen, de savanne waar je op een spannende safari gaat en dwars door (en onder) het poolgebied. 
Bestel tickets met ledenvoordeel 

9. Paasraces

De Paasraces in Zandvoort hebben niets met religie, eieren of paashazen te maken, maar het circuit is deze dagen wel dé plek voor raceliefhebbers. Beleef de start van het nationale raceseizoen en geniet van een mix van nationale en internationale raceseries. De Paasraces op 20 en 21 april 2019 zullen bol staan van het autosportspektakel.

10. MAMMA MIA!

Voor een heerlijk avondje uit tijdens Pasen is de swingende musical MAMMA MIA! een echte aanrader voor het hele gezin. De komische musical over de alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sohpie en de bekende ABBA hits 'Dancing Queen', 'Super Trooper' en 'Mamma Mia' vormen de perfecte afsluiting van de mooie paasdagen.
Op dit moment (december 2019) zijn er geen tickets te koop  via de ANWB.

 

Speciaal voor jou geselecteerd