Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Wandelen op de Waddenin opdracht van Landschapsbeheer Friesland
Trouwe-Ledenvoordeel     

Weekend, midweek of week Terschelling - Residence Terschelling

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Terschelling, dat is Sil de Strandjutter, de vuurtoren Brandaris, Willem Barentsz, de Waddennatuur en het breedste strand van Europa. Maak je op voor een verblijf in een resort in het gezellige Midsland. Het strand, de duinen en het wad zijn nooit ver weg.
  • uitwaaien op het breedste zandstrand van Europa
  • appartementen dichtbij het strand en de levendige dorpjes
  • bezoek natuurgebied 'de Boschplaat'

Jouw reis

Voel de wind door je haren, het zand tussen je tenen en de zon op je huid. Ontdek de parels van Terschelling op de fiets of ga te voet.

Wandel door natuurgebied ‘de Boschplaat’ en neem een kijkje bij het Drenkelingenhuisje op het strand, net als Sil de Strandjutter. In dit huisje moesten schipbreukelingen zich de eerste uren na hun schipbreuk zien te redden. Vlieger op het breedste strand van Europa, net zoals vroeger! 

Of trek bij laag water de wadloopschoenen aan voor een wadlooptocht langs geulen, zandplaten, kwelders en tuur naar vogels en zeehonden. Om na afloop een terrasje te pakken bij een strandtent, cafeetje of restaurant.

Tip! Je kunt de auto meenemen naar Terschelling, maar wij zouden de auto in Harlingen laten staan. Het hotel is goed te bereiken met de fiets of de bus en voor het overvaren van een auto worden extra kosten berekend.

Je verblijft in…
Je verblijft drie, vier of zeven nachten in Résidence Terschelling Wellness Waddenresort op basis van logies. Het resort grenst aan de duinen en strand en je bevindt je op een prachtige locatie in het gezellige Midsland. Het hotel beschikt over wellnessfaciliteiten en een verwarmd binnenzwembad.

In samenwerking met de rederij mogen wij leden van de ANWB korting op de overtocht naar Terschelling aanbieden. De kortingscode geeft recht op 20% korting voor personen voor een retourovertocht. Voor meer informatie zie TAB Praktische informatie