Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse stedentrip Leiden - Golden Tulip Leiden Centre

Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Leiden staat garant voor een heerlijk weekendje weg. Van een museumbezoek tot de gezellige terrasjes aan de grachten en de knusse boetiekjes in het Pieterskwartier. 

  • zeer centraal gelegen en comfortabel 4-sterrenhotel
  • combineer stad en strand
  • Green Key Goud-keurmerk

Jouw reis

Het studentikoze Leiden heeft een bijzonder sfeervolle binnenstad met een lange en rijke historie. 

Wandel over het Rapenburg, waar in de 17e eeuw rijke handelaren en beroemde hoogleraren woonden. Fraai zijn niet alleen de gevels, maar ook de hofjes. Hoeveel van je 35 Leidse hofjes weet je te vinden? Leiden is een echte museumstad. Er is geen andere stad in Nederland met zoveel musea op loopafstand, van Rijksmuseum Boerhave, Museum De Lakenhal (met werken van onder meer de jonge Rembrandt en andere Leidse meesters) tot Corpus. 

Een bijzondere manier om Leiden te ontdekken is vanaf het water. Een rondvaart door de vele grachten en singels geeft je een heel ander beeld van deze historische stad (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Goud). De vele sfeervolle (boot)terrassen op en aan het water nodigen uit om te borrelen met uitzicht. 

Onze tips: de Hortus Botanicus (het groene hart van Leiden) en de Burcht (voor een mooi overzicht over de binnenstad).

Leiden? Dat vraagt erom grondig bestudeerd te worden! 

Je verblijft in…
Golden Tulip Leiden Centre ligt in hartje centrum, vrijwel naast het Centraal Station en op loopafstand van de historische binnenstad. Naast het station stopt een bus die in je in circa twintig minuten (tegen betaling) naar de duinen en de mooie stranden van Katwijk en Noordwijk brengt. In het hotel vind je Restaurant Rubens, waar je geniet van seizoensgebonden gerechten. De kamers in dit viersterrenhotel zijn van alle gemakken voorzien.

Je verblijft twee nachten op basis van logies en ontbijt.  Een driegangendiner in het restaurant op de dag van aankomst is inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Platina.

Verlengen
Dit arrangement kan niet worden verlengd.