Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Krijg hulp bij je theorie in Tiel

Je auto theorie oefenen in Tiel

Heb jij moeite met je auto theorie oefenen en ben je bijvoorbeeld gezakt op slechts één of twee vragen? Dan zijn de theorie producten van de ANWB het perfecte hulpmiddel om alsnog gemakkelijk het theorie examen B te halen. Deze slimme lesmethode helpt je om het theorie examen te halen.

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

Je auto theorie examen in Tiel oefenen, kan bijvoorbeeld met behulp van de uitgebreide online examentraining. Op een interactieve manier ga je aan de slag met de theorie. De combinatie van tekst, video’s en 3D-animaties maken het een stuk gemakkelijker voor je.
Je krijgt lastige onderwerpen zoals voorrangssituaties, gevaarherkenning en verkeersborden makkelijk onder de knie dankzij de verschillende oefenmodules. Uiteraard voldoet de gehele online examentraining aan de vereisten van het CBR.

Benieuwd? Neem eens een kijkje op het platform, doe de demo en krijg 24 uur gratis toegang dan ervaar je zelf de fijne lesmethode!

Andere mogelijkheden om je auto theorie te oefenen

Naast online leren kan je natuurlijk ook theorie leren uit het lesboek. Kies dan voor het ANWB Theorieboek deze bevat duidelijk beeldmateriaal. Jij kunt leren op de manier die jij het meest prettig vindt!

Klassikaal oefenen in Tiel

Klassikaal oefenen is eveneens een optie. Hoe je je kunt aanmelden en wat de prijzen en trainingstijden zijn kun je opvragen bij de vestiging in Tiel. Wij zorgen voor de perfecte ondersteuning bij het oefenen voor je auto theorie examen!