Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je aanhanger rijbewijs in Tiel

Kom langs in Tiel voor een proefles om je BE rijbewijs te halen

Jouw BE rijbewijs haal je bij de ANWB rijschool in Tiel. Met een slagingspercentage tussen de 86 en 90% weet je zeker dat je voor de beste rijschool in de omgeving kiest. Kies voor een eendaagse opleiding of losse lessen om je eigen tempo te bepalen.

Wanneer is een aanhanger rijbewijs verplicht?

Het aanhanger rijbewijs (E achter B) heb je nodig als je op pad gaat met een aanhangwagen die 750 kilo of meer weegt (leeggewicht + laadvermogen) en als deze aanhanger samen met je auto meer weegt dan 3.500 kilo.

Bij de ANWB kun je het BE rijbewijs in slechts een dag halen. Volg een proefles om te kijken hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt.

Je hebt geen theoriecertificaat nodig voor het aanhanger rijbewijs, alleen het rijbewijs B dien je wel op zak te hebben voor het rijden met de auto. Als je lessen wilt inplannen, is het goed om te weten dat het CBR een wachttijd heeft voor het examen.

De prijzen voor het aanhangwagen rijbewijs

De proefles is ideaal om erachter te komen of de eendaagse opleiding voor jou geschikt is en of jouw niveau dat toelaat. Er kan altijd een lespakket op maat worden samengesteld. Als je al ervaring hebt om met een aanhanger te rijden, dan is de eendaagse opleiding sowieso geschikt en heb je geen proefles nodig. Haal daarom je aanhanger rijbewijs in Tiel. De kosten voor het rijbewijs E achter B halen, kun je hieronder vinden.

Proefles/intest€ 59,-
Losse les€ 80,-
Dagopleiding (5 lessen) incl. praktijkexamen€ 675,25 € 615,-


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.