Een proefles autorijden in Tiel

De ANWB Rijschool proberen tijdens een proefles

Hoe kun je nu beter kennismaken met de ANWB dan door het volgen van een proefles autorijden? Een proefles autorijden in Tiel helpt je om in te schatten waar je nu staat en hoeveel lessen er nodig zijn om je rijbewijs te kunnen halen. 

Wij kunnen ons voorstellen dat je wilt weten hoeveel rijlessen je nodig hebt bij onze rijschool? Bekijk hiervoor de onderstaande tabel. 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

 

Lespakket op maat

In een tijdsbestek van 1,5 uur rijd je rond in de auto van de ANWB en test je onder andere je verkeersinzicht en voertuigcontrole. De evaluatie bepaalt uiteindelijk welk lespakket goed bij jou aansluit en hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Bovendien is het een perfecte manier om erachter te komen welke rijinstructeur goed met jou matcht.

Een proefles autorijden is spannend, maar zeker ook erg leuk! Schrijf je daarom in en maak kennis met de ANWB Rijschool. Dit kan vanaf 16,5 jaar.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan