Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles autorijden in Tiel

De ANWB Rijschool proberen tijdens een proefles

Hoe kun je nu beter kennismaken met de ANWB dan door het volgen van een proefles autorijden? Een proefles autorijden in Tiel helpt je om in te schatten waar je nu staat en hoeveel lessen er nodig zijn om je rijbewijs te kunnen halen. 

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie


Lespakket op maat

In een tijdsbestek van 1,5 uur rijd je rond in de auto van de ANWB en test je onder andere je verkeersinzicht en voertuigcontrole. De evaluatie bepaalt uiteindelijk welk lespakket goed bij jou aansluit en hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Bovendien is het een perfecte manier om erachter te komen welke rijinstructeur goed met jou matcht.

Een proefles autorijden is spannend, maar zeker ook erg leuk! Schrijf je daarom in en maak kennis met de ANWB Rijschool. Dit kan vanaf 16,5 jaar.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan