Haal je C1 rijbewijs in Tiel

Voor veel mensen is het een wens om de wereld te ontdekken met hun eigen camper. De ultieme flexibiliteit en het comfort zorgen voor een vrijheidsgevoel waar veel reizigers alleen maar van kunnen dromen. Behoor jij ook tot deze groep? Kies dan voor de kwaliteit en ervaren instructeurs van de ANWB rijschool en behaal je c1 rijbewijs in Tiel in slechts twee dagen.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Haal je camperrijbewijs bij de ANWB

Door je camperrijbewijs te halen bij de ANWB profiteer je van diverse voordelen. Zo krijg je van ons een persoonlijk lesadvies en heb je de garantie van begeleiding door een ervaren instructeur. Wel zo handig als jij gemakkelijk en snel de belangrijkste vaardigheden voor rijden met een camper onder de knie wilt krijgen.

Theorie voor het rijbewijs c1

Je kunt echter pas aan de praktijklessen beginnen als je met succes de CCV theorie-examens hebt afgerond. Bij deze examens, het RV1-light en RC2 examen, wordt je kennis door middel van meerkeuzevragen getest op onderwerpen zoals veiligheid, gedragsregels en verkeerswetgeving. Om je theorie zo snel mogelijk te behalen biedt de ANWB je een zelfstudiepakket met drie theorieboeken en 21 uur online oefenmateriaal. Zo leer je de stof niet alleen, maar breng je hem ook direct in praktijk bij de oefenexamens.

Rijles en examen camper rijbewijs

Zodra je het theorie-examen hebt behaald en de rijlessen met de camper hebt voltooid ben je klaar voor de laatste test: het praktijkexamen. Alles bij elkaar kun je bij ANWB je c1 rijbewijs al in slechts twee dagen halen!
Dus wil jij je camperrijbewijs halen? Meld je dan direct aan voor een proefles en behaal jouw rijbewijs c1 in Tiel.

De kosten van je camperopleiding

De kosten voor het behalen van je c1 rijbewijs hangen af van je leervaardigheid en hoeveel lessen je nodig hebt om veilig de weg op te gaan. We hebben hiervoor een speciaal camperopleiding pakket samengesteld dat jou helpt om gemakkelijk en snel je camper rijbewijs te behalen. Dit camperpakket kost € 1475,- en bestaat uit:

  • Zelfstudiepakket met drie boeken en 21 uur internettraining voor het RV1 en RC2 examen;
  • 2 CCV theorie-examens (RV1-light en R2C)
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen

Aanmelden voor camper rijopleiding