Rijlessen in Tiel

Welke soort autorijles kies jij?

Als je rijlessen in Tiel gaat nemen bij de ANWB, kun je zelf kiezen hoe je dat doet. Kies je voor de tiendaagse cursus of volg je toch liever lessen in je eigen tempo? Welke lesmethode je ook kiest, de unieke methode van de ANWB bereidt je perfect voor op het rijexamen dat in het verschiet ligt.

Een proefles

Voordat je daadwerkelijk van start gaat met de rijlessen, volg je een proefles bij de ANWB. Tijdens deze autorijles van 1,5 uur maak je kennis met de lesmethode en rijinstructeur van de ANWB. Na het volgen van deze les, weet je hoeveel rijlessen er nodig zijn en welk lespakket er goed op jouw situatie aansluit. Je kunt beginnen bij een leeftijd vanaf 16,5 jaar.

Om in te kunnen schatten hoeveel lessen je denkt nodig te hebben, kun je gebruikmaken van onderstaande indicatietabel.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

 

Lesdoelen en evaluaties

 

 

Elke auto rijles worden er lesdoelen opgesteld door de rijinstructeur. Bovendien worden de doelen geëvalueerd. Zo weet je waar je aan toe bent. Een stukje huiswerk voor elke volgende les ontbreekt ook zeker niet. Het unieke praktijkinstructieboek is de perfecte manier om extra kennis op te doen over de praktijk. Dit boek voldoet aan de richtlijnen die er gelden vanuit het CBR.

Wat doe je tijdens een rijles?

Als je snel klaar wilt zijn voor het rijexamen, kies je voor lessen van 120 minuten. Standaard duurt de les in de lesauto 60 minuten. Je wordt door de rijinstructeur meegenomen naar verkeersknooppunten zoals het centrum van Tiel. Zo wordt je goed voorbereid op het rijexamen. Heb je er al zin in? Meld je vandaag nog in en start met het nemen van lessen in de les auto van de ANWB!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Tiel:

Christine, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Super begeleiding, een leuke instructeur en een hoop gezelligheid. Daarnaast ben ik ook nog in één keer geslaagd door de ANWB!"

Tom Meulenberg:

"Ik heb altijd gezellige en leerzame lessen gehad!"