Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Oefenen voor je theorie in Spijkenisse

Krijg hulp bij je auto theorie examen in Spijkenisse

Je auto theorie examen kan best lastig zijn als jij moeite hebt met leren. Dankzij het ANWB Theorie pakket van de ANWB Rijschool, kun je snel en gemakkelijk je theorie examen halen!

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

Met onze ANWB Theorie cursus online leer je op een interactieve manier dankzij de combinatie van tekst, video’s en 3D-animaties. Je krijgt lastige onderwerpen zoals voorrangssituaties, gevaarherkenning en verkeersborden makkelijk onder de knie dankzij de verschillende oefenmodules. Uiteraard voldoet de gehele online examentraining aan de vereisten van het CBR.
Benieuwd? Neem eens een kijkje op het platform, doe de demo en krijg 24 uur gratis toegang dan ervaar je zelf de fijne lesmethode!

De keuzemogelijkheden bij de ANWB

Naast onze effectieve ANWB Theorie online cursus, kun je ook de keuze maken om te leren uit een theorieboek. Kies dan voor het ANWB Theorieboek deze bevat duidelijk beeldmateriaal. Kortom, je auto theorie examen kun je oefenen op de manier die jij prettig vindt.

Klassikale theorietraining

Misschien kun jij het beste je theorie examen voor de auto oefenen op een klassikale manier. Informeer gerust bij onze vestiging in Spijkenisse welke mogelijkheden hiervoor zijn en kom alles te weten over de trainingstijden en prijzen. De klassikale training vindt plaats op onze rijschool in Rotterdam.