Oefenen voor je theorie in Spijkenisse

Krijg hulp bij je auto theorie examen in Spijkenisse

Je auto theorie examen kan best lastig zijn als jij moeite hebt met leren. Dankzij het Trefzeker Therorie pakket van de ANWB Rijschool, kun je snel en gemakkelijk je theorie examen halen!

Het Trefzeker Theorie pakket om je auto theorie te oefenen

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Het Trefzeker Theorie pakket van de ANWB bestaat niet alleen uit het nieuwste leerboek, je krijgt ook de mogelijkheid om online examentraining te volgen. Deze online training ziet er straks en modern uit dankzij de 3D-animaties en interactieve situaties met ingesproken tekst. Je inloggegevens blijven maar liefst 4 maanden geldig en er zijn 10 actuele oefenexamens die je onbeperkt kunt oefenen. Je auto theorie examen voor de auto oefenen doe je daarom bij de ANWB.

De keuzemogelijkheden bij de ANWB

Leer jij op een gemakkelijke wijze en denk jij het complete Trefzeker Theorie pakket niet nodig te hebben? Enkel het losse boek aanschaffen is eveneens mogelijk, net als toegang krijgen tot de online examentraining. Zo kan iedereen op zijn eigen manier aan de slag, bijvoorbeeld met verkeersborden oefenen of specifieke verkeerssituaties leren kennen. Daardoor kun je snel en op jouw manier je theorie examen B halen.

Klassikale theorietraining

Misschien kun jij het beste je theorie examen voor de auto oefenen op een klassikale manier. Informeer gerust bij onze vestiging in Spijkenisse welke mogelijkheden hiervoor zijn en kom alles te weten over de trainingstijden en prijzen. De klassikale training vindt plaats op onze rijschool in Rotterdam.