Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Spijkenisse

Met plezier autorijles volgen

Je mag best kritisch zijn in je keuze voor een rijschool. Je wilt namelijk de garantie hebben dat je slaagt voor het rijbewijs en dat je daarbij op een prettige wijze geholpen wordt. Dit is mogelijk als je rijlessen in Spijkenisse volgt bij de ANWB.

Proefles autorijden

De ANWB biedt jou een proefles autorijden aan waarin jou duidelijk wordt waar je op dit moment staat. Na de proefles weet je welk lespakket goed bij jou past, hoeveel rijlessen je nodig hebt en met welke rijinstructeur jij het beste aan de slag kunt gaan. Je kunt hiermee beginnen als je 16,5 jaar of ouder bent.

Waar ga je naartoe?

Dankzij de lesdoelen die worden opgesteld door een rijinstructeur van de ANWB, werk je naar een belangrijk doel toe: het behalen van je rijbewijs. Je krijgt niet alleen hulp van een rijinstructeur, maar ook van ons praktijkinstructieboek. Hiermee doe je veel kennis op van de praktijk en voldoe je bovendien aan de regels die er gelden vanuit het CBR. Voldoende redenen dus om bij ons je rijbewijs te halen!

Hoe ziet een autorijles eruit?

Standaard duurt een auto rijles in onze les auto 60 minuten, maar 120 minuten is aan te bevelen als je sneller je rijbewijs wilt halen. Samen met jouw persoonlijke rijinstructeur ga je op pad om alle complexe verkeerssituaties te oefenen. De perfecte voorbereiding voor het komende rijexamen! Een betere voorbereiding voor het examen is er niet. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan 

Lees hier meer over de ervaringen van andere leerlingen bij de ANWB Rijschool in Spijkenisse over onze rijlessen:

Dagmar Verheij, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Erg fijne sfeer, goede begeleiding en duidelijkheid."

Edwin:

"Goede en duidelijke uitleg, er wordt goed gekeken per persoon wat men nodig heeft. Dit heeft mij tot nu toe al veel geholpen."