Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Spijkenisse

De 1e keer autorijden

Het autorijden kun je ontdekken dankzij een proefles van de ANWB Rijschool. Door een proefles autorijden in Spijkenisse te volgen, kan een rijinstructeur bovendien een inschatting maken welke lesmethode het beste bij jou past en welke instructeur daar het beste op aansluit. Heb jij een idee over de hoeveelheid lessen die jij nodig denkt te hebben om je rijbewijs te halen? Daar krijg je meer duidelijkheid over na de proefles.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Een proefles autorijden maakt jou duidelijk wat je de komende tijd te wachten staat. Een goede manier om onze rijschool te proberen!

Een persoonlijke aanpak

Bij de ANWB Rijschool in Spijkenisse hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Daarom krijg je van ons een compleet lesadvies dat perfect is afgestemd op jouw wensen. Je mag bij ons beginnen met het volgen van rijlessen vanaf 16,5 jaar. Maak je de keuze voor rijles in een auto van onze autorijschool? Dan betalen wij de eerste les aan jou terug, een besparing van €35,-!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!