Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Rotterdam - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool in Nieuwerkerk aan den IJssel

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Rijlessen bij jou in de buurt

Woon je in Nieuwerkerk aan den IJssel en ben je op zoek naar een rijschool die bij jou past? Kies voor een rijopleiding bij de ANWB rijschool in Rotterdam. Je hoeft hiervoor niet naar ons te komen; wij komen namelijk naar jou toe! We starten met een (gratis) proefles om je niveau te bepalen. Vervolgens gaan we aan de slag op het tempo waar jij je prettig bij voelt. Of je nu een regulier lespakket wilt of juist een snelcursus; onze instructeurs zorgen ervoor dat jij slaagt!

Meer zekerheid dankzij de ANWB lesmethode

Ook bij onze locatie in Rotterdam maken wij gebruik van de unieke ANWB lesmethode. Hiermee zorgen wij er in 8 stappen voor dat jij klaargestoomd bent voor het halen van je rijbewijs. Haal je jouw rijexamen toch niet in één keer? Dan bieden wij de ANWB examengarantie, waarmee wij jouw herexamen voor onze rekening nemen. Met deze zekerheden zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos slaagt.