Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden

Een advies op maat

De proefles voor het autorijden is een onderdeel van de unieke ANWB lesmethode die wij hanteren bij onze rijschool in Rotterdam. Iedere leerling is anders en daarom stemmen wij het lesplan voor je rijbewijs af op jouw persoonlijkheid en vaardigheden. Je kunt zo bovendien onze rijschool proberen!

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Een persoonlijk lesadvies

De proefles is inclusief kennismaking met de rijinstructeur en evaluatie. Je rijdt tijdens de proefles ongeveer 60 minuten in de auto rond in Rotterdam en de rijinstructeur let onder andere op je voertuigcontrole en verkeersinzicht. Op basis van de proefles bepaalt de instructeur hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou en je budget past. En zo kun je meteen onze rijschool proberen!

Als je 16,5 jaar of ouder bent, dan kun je direct na de proefles je rijlessen inplannen. En blijf je je rijlessen volgen bij de ANWB Rijschool? Dan krijg je de kosten van de proefles á €35,- terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Bij een afname van minimaal 20 rijlessen is de proefles GRATIS!