Proefles autorijden

Een advies op maat

De proefles voor het autorijden is een onderdeel van de unieke ANWB lesmethode die wij hanteren bij onze rijschool in Rotterdam. Iedere leerling is anders en daarom stemmen wij het lesplan voor je rijbewijs af op jouw persoonlijkheid en vaardigheden. Je kunt zo bovendien onze rijschool proberen!

Wil je een schatting hoeveel lessen je nodig hebt? Kijk dan in onderstaande indicatietabel.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

 

Een persoonlijk lesadvies

De proefles is inclusief kennismaking met de rijinstructeur en evaluatie. Je rijdt tijdens de proefles ongeveer 60 minuten in de auto rond in Rotterdam en de rijinstructeur let onder andere op je voertuigcontrole en verkeersinzicht. Op basis van de proefles bepaalt de instructeur hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou en je budget past. En zo kun je meteen onze rijschool proberen!

Als je 16,5 jaar of ouder bent, dan kun je direct na de proefles je rijlessen inplannen. En blijf je je rijlessen volgen bij de ANWB Rijschool? Dan krijg je de kosten van de proefles á €35,- terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Bij een afname van minimaal 20 rijlessen is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan