Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Rotterdam

Autorijles op de manier die bij jou past

De rijlessen bij de ANWB Rijschool in Rotterdam worden helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je kunt een tiendaagse rijopleiding volgen, maar je kunt ook in je eigen tempo de autorijlessen inplannen. Waar je ook voor kiest, je maakt altijd gebruik van de unieke ANWB lesmethode.

De proefles

Voordat je met de echte rijlessen begint, start je met een proefles. Tijdens deze rit ga je met de rijinstructeur in de auto op pad. Op basis van deze rit en een gesprek wordt een persoonlijk lesadvies uitgebracht. Je weet hoeveel autorijlessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou en je budget past. Je kunt al starten met lessen vanaf 16,5 jaar!

Duidelijke lesdoelen

De ANWB maakt voor de rijlessen gebruik van een uniek praktijkinstructieboek die je kunt gebruiken om extra kennis op te doen van de praktijk en de vereisten vanuit het CBR. Aan het begin van iedere autorijles stelt de rijinstructeur een aantal lesdoelen vast. Na afloop van de rijles wordt bekeken in hoeverre je de doelen behaald hebt en krijg je huiswerk mee ter voorbereiding op de volgende rijles.

Wat houdt een rijles in?

Een auto rijles duurt standaard 60 minuten, maar als je sneller klaar wilt zijn voor je rijexamen kun je het beste rijlessen van 120 minuten boeken. De rijinstructeurs kennen de weg in Rotterdam en zullen ook de complexe situaties opzoeken. Denk aan het drukke centrum van Rotterdam en verkeerspleinen zoals het Kleinpolderplein of het Schieplein. De instructeurs zorgen ervoor dat jij goed voorbereid bent op het rijexamen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Bij een afname van minimaal 20 rijlessen is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan 

 

Milenka Jacobs:

"De medewerkers van de ANWB Rijschool in Rotterdam zijn professionele mensen die dichtbij de leerlingen staan: ze laten je op je gemak voelen, staan open voor feedback en doen daar iets mee."

Elizabeth van Vliet:

"Door de intensieve, maar leerzame rijlessen heb ik in 1x mijn rijbewijs behaald!"