Volg een proefles in Nijmegen

Een advies op maat

Het volgen van een proefles maakt onderdeel uit van de ANWB lesmethode. Iedere cursist is anders en daarom proberen wij ons lesplan zoveel mogelijk op jou af te stemmen. Wij vinden het belangrijk dat je prettig voelt bij onze rijschool en daarom krijg je de mogelijkheid onze rijschool te proberen. Kom daarom een proefles autorijden volgen in Nijmegen.

Wil je zelf het aantal lessen nu al inschatten? Kijk dan in onderstaande indicatietabel.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Als je 16,5 jaar of ouder bent, kun jij je rijlessen direct inplannen na het volgen van deze eerste les. Bovendien kun je de kosten van deze les terugkrijgen wanneer je de lessen blijft volgen bij onze rijschool in Nijmegen.

Advies op maat

Tijdens een 1,5 uur durende proefles autorijden in Nijmegen kun je kennis maken met de rijcoach en wordt tevens de les geëvalueerd. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar je voertuigcontrole en hoe het staat met jouw verkeersinzicht. Op basis daarvan kan de rijcoach een inschatting maken over hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Bovendien geeft jou dat zekerheid, want je weet welk lespakket het beste bij jou past.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan