Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je C1 rijbewijs in Nijmegen

Met de rijopleidingen van de ANWB haal je al in twee dagen op een solide en degelijke manier je C1 rijbewijs in Nijmegen. Hierbij kun je rekenen op de vertrouwde ANWB kwaliteit, een persoonlijk lesadvies en ervaren instructeurs die jou begeleiden op weg naar het praktijkexamen.

10% korting voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze camper rijlessen. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je C1 rijbewijs. 
 

Aanmelden camper rijbewijs 

Haal in 2 dagen het rijbewijs voor de camper

Het vrijheidsgevoel dat je met een camper ervaart is geweldig. Je steekt de sleutel in het contact en je reis kan beginnen of juist doorgaan naar de volgende bestemming. De ideale methode om in eigen tempo je reis te bepalen! Bij de ANWB rijschool in Nijmegen staan onze ervaren instructeurs klaar om jou te begeleiden op weg naar het snel en gemakkelijk behalen van je camper rijbewijs.

Inhoud opleiding rijbewijs C1

Het traject van de camperopleiding is opgedeeld in verschillende onderdelen. Het volgende kun je verwachten:

  • Theorie als voorbereiding op het theorie-examen (zelfstudie)
  • Theorie-examen RVM1-C1: Rijbewijs en Vakbekwaamheid
  • 8 uur praktijklessen
  • CBR-examen
  • Camper rijbewijs in ontvangst nemen!

Prijzen rijbewijs C1 

Haal je camper rijbewijs in 2 dagen met het ANWB camperpakket. De ANWB biedt een compleet camperpakket voor € 1.535,- waarbij alle bovenstaande onderdelen zijn inbegrepen. Tijdens de rijlessen krijg je een persoonlijk lesadvies en leren we je alle benodigde vaardigheden om veilig en verantwoord de weg op te gaan. De kosten voor het behalen van je C1 rijbewijs hangen uiteraard af van je leervaardigheid en hoeveel lessen je nodig hebt om veilig de weg op te gaan. Klaar om de wereld (of Nederland) te verkennen met jouw eigen camper!

Proefles 120 min€ 139,-
Losse les€ 90,75
ANWB Camperrijopleiding pakket € 1.535,-

 

 

Tarief examens:

Praktijkexamen€ 496,25
Theorie-examen€ 102,-


Meld je aan voor een proefles

Door deze bewezen methode kun je bij de ANWB al in twee dagen jouw C1 rijbewijs behalen in Nijmegen! Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor een proefles en behaal jouw camperrijbewijs bij de ANWB rijschool Nijmegen.
Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op en bel 088 214 09 00.