Haal je C1 rijbewijs in Nijmegen

Met de rijopleidingen van de ANWB haal je op een solide en degelijke manier je c1 rijbewijs in Nijmegen Hierbij kun je rekenen op de vertrouwde ANWB kwaliteit, een persoonlijk lesadvies en ervaren instructeurs die jou begeleiden op weg naar het praktijkexamen.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Wel of geen c1 rijbewijs nodig voor een camper?

Een camper biedt je een geweldige vrijheid als je op reis bent. Het ideale vervoersmiddel als je op vakantie graag zo flexibel mogelijk bent. Bij kleine campers die minder dan 3500 kg wegen mag je gewoon de weg op met je B rijbewijs. Wil je op reis met een camper die tussen de 3500 en 7500 kg weegt? Dan is het speciale c1 rijbewijs verplicht.

Theorie en praktijk rijbewijs c1

Het rijbewijs c1 bestaat uit een afzonderlijk theorie- en praktijkexamen. Bij de CCV theorie-examens RV-1 light en R2C word je getoetst op kennis rondom onderwerpen zoals gedragsregels, verkeerswetgeving, veiligheid en milieu. Je dient deze examens met succes af te ronden voor je met de rijles in de camper kunt beginnen. ANWB helpt je hierbij graag een handje met speciale theorieboeken en oefenmateriaal waarmee je de theorie niet alleen leert, maar ook direct kunt toepassen op praktijkoefeningen. De ideale voorbereiding op het examen.
Geslaagd voor de examens? Dan is het tijd om de weg op te gaan met een ervaren instructeur. Deze leert jou alle vaardigheden die nodig zijn om veilig een camper te besturen en bereidt jou optimaal voor op het praktijkexamen.

De kosten van je camperopleiding

De kosten voor het behalen van je c1 rijbewijs hangen af van je leervaardigheid en hoeveel lessen je nodig hebt om veilig de weg op te gaan. We hebben hiervoor een speciaal camperopleiding pakket samengesteld dat jou helpt om gemakkelijk en snel je camper rijbewijs te behalen. Dit camperpakket kost € 1475,- en bestaat uit:

  • Zelfstudiepakket met drie boeken en 21 uur internettraining voor het RV1 en RC2 examen;
  • 2 CCV theorie-examens (RV1-light en R2C)
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen

Haal jouw camperrijbewijs in twee dagen

Door deze bewezen methode kun je bij de ANWB al in twee dagen jouw c1 rijbewijs behalen in Nijmegen! Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor een proefles en behaal jouw camperrijbewijs bij een ANWB rijschool bij jou in de buurt.

Aanmelden voor camper rijopleiding