Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Krijg hulp bij je theorie in Nieuwegein

Voor je auto theorie examen in Nieuwegein oefenen met de ANWB

Voor je auto theorie examen in Nieuwegein oefenen met de ANWB Het theorie examen voor de auto oefenen, is handig voor iedereen die zich goed wil voorbereiden. Met ons ANWB Theorie pakket krijg je direct hulp op de punten waar jij dat nodig hebt.

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

De online examentraining van de ANWB bestaat onder andere uit een prettige combinatie van teksten met afbeeldingen, 150 video’s en 3D-animaties. Je kunt bijvoorbeeld verkeersborden oefenen of specifiek op het onderwerp gevaarherkenning. Bovendien kun je met de online theorie cursus van de ANWB onbeperkt oefenexamens doen. Een uitstekende manier dus om je auto theorie te leren en oefenen!

Welke opties zijn er om te oefenen voor je theorie examen?

Naast de online examentraining van de ANWB kun je ook een los ANWB theorieboek aanschaffen. Net wat jij het meest prettig vindt!

Klassikaal aan de slag in Nieuwegein

Bij de ANWB Rijschool in Nieuwegein heb je de mogelijkheid om ook klassikaal je theorie onder de knie te krijgen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze rijschool. De medewerkers vertellen je graag hoe jij je hiervoor kunt aanmelden.