Rijlessen in Nieuwegein

Autorijles bij de ANWB Rijschool in Nieuwegein

Rijlessen in Nieuwegein volgen bij de ANWB is een prettige ervaring. Elke les wordt namelijk afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je kunt de keuze maken voor een versnelde variant of in je eigen tempo aan de slag gaan. Uiteraard ben je verzekerd kwalitatieve rijlessen waar je echt iets aan hebt.

Start met een proefles

Je rijcursus begint met een proefles. Tijdens deze auto rijles ga je met een van onze rijcoaches op pad en ontdek je waar je op dit moment staat. Je krijgt dan ook een persoonlijk lesadvies van ons. Zo wordt snel duidelijk hoeveel autorijlessen er nodig zijn en wat de kosten zijn die je hieraan kwijt bent. Je kunt van start vanaf 16,5 jaar.

Uiteraard kun je ook zelf alvast een inschatting maken. Bekijk hiervoor onderstaande tabel:

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Praktische lesdoelen

De ANWB werkt met praktische lesdoelen. Zo wordt al snel duidelijk waar je naartoe werkt en zie je ook hoe je groeit in je kennis en vaardigheden. We werken volledig conform de vereisten vanuit het CBR. Uiteraard worden na elke les de doelen bekeken en krijg je zowel feedback als huiswerk mee voor de volgende auto les.

Een dagje rijles: hoe ziet dat eruit?

Als je gaat rijlessen bij de ANWB heb je de keuze uit een les van 60 of 120 minuten. Die van 120 minuten is zeker aan te raden als je snel het rijbewijs wilt halen. Je wordt door de instructeur op je gemak gesteld en je gaat de confrontatie aan op bijvoorbeeld de Zuilense Ring en het verkeersplein en het centrum in Utrecht.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan

Hoe zien andere cursisten onze rijschool? Lees hieronder hun ervaringen:

David Dekker
"Top proefles gehad! Super aardige mensen."

Tabitha Koelewijn
"Dag later na mijn proefles kreeg ik het lesrooster wat heel fijn was. De instructeur is rustig en geduldig. Ben heel blij met hem zo ver."

Sven van Dijk
"Ik ben gewisseld van rijschool nadat ik gezakt was. De ANWB Rijschool heeft met goede structuur en duidelijke instructies mij geholpen aan mijn rijbewijs."