Proefles autorijden in Nieuwegein

Maak kennis met de ANWB tijdens een proefles

Als je voor de eerste keer in een les auto stapt, kan dat een spannende ervaring zijn. Past de rijschool wel bij je, hoe gaat een rijcoach met je om en welk lespakket wordt er geboden? Een rijschool proberen kan door je aan te melden voor een proefles bij de ANWB. Tijdens een proefles autorijden bij onze rijschool word je in elk geval duidelijk hoeveel rijlessen er ongeveer nodig zijn. Onderstaande indicatietabel helpt je om zelf ook al een inschatting te maken.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Een proefles autorijden duurt in totaal 1,5 uur. Hierin komen alle bovenstaande facetten aan bod en krijg je bovendien een advies van onze rijinstructeur. Wanneer je 16,5 jaar oud bent, mag je starten met de rijlessen!

Persoonlijk lesadvies

Dankzij ons persoonlijke lesadvies weet je direct waar je aan toe bent. Ga je vervolgens bij ons ook echt de lessen volgen voor je rijbewijs? Dan krijg je de kosten van de proefles van ons terug. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan