Haal je C1 rijbewijs in Nieuwegein

Je c1 rijbewijs halen in Nieuwegein? Kies dan voor de vertrouwde kwaliteit van de ANWB Rijopleiding. Bij ons haal je al in twee dagen je camperrijbewijs en zit jij tijdens je volgende vakantie zelf achter het stuur van een camper.

Haal je camperrijbewijs bij de ANWB

De camper staat voor veel mensen symbool voor comfort en het ultieme gevoel van vrijheid. Want of je nu een rondreis maakt door Australië of gewoon Nederland wilt verkennen, de camper biedt je een ongelofelijke flexibiliteit en luxe. Voor het besturen van een camper die zwaarder is dan 3500 kg ben je echter wel verplicht om eerst je rijbewijs c1 te halen. Bij de ANWB rijschool in Nieuwegein bieden we hiervoor een speciale camperopleiding zodat jij al binnen twee dagen je camperrijbewijs behaalt.

Kosten camper rijles voor rijbewijs C1

  • Zelfstudiepakket met drie boeken en 21 uur internettraining voor het RV1 en RC2 examen €1.280,-
  • Theorie-examen voor de onderdelen RV1-light en R2C
  • 8 uur praktijkles + anderhalf uur praktijkexamen C1
  • Medische keuring en eigen verklaring niet inbegrepen

Zelfstudie voor het theorie-examen

Het speciale camperpakket kost € 1280,- en bestaat uit alles dat je nodig hebt om het theorie- en praktijkexamen met succes af te leggen. Zo bereiden we je door de combinatie van theorieboeken en online oefenmateriaal optimaal voor op het CCV theorie-examen RV-1 en RC2, zodat jij deze zo snel mogelijk behaalt.

Rijles voor je c1 rijbewijs

Daarnaast omvat het pakket acht praktijklessen waarbij je onder begeleiding van een ervaren instructeur rijles krijgt in een camper. Tijdens deze lessen leer je alle vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig en veilig een camper te besturen en ga jij goed voorbereid en vol zelfvertrouwen het praktijkexamen in.

Vraag een proefles aan

Dus wil jij binnenkort met de camper op pad? Meld je dan nu aan voor een proefles en behaal je rijbewijs c1 bij een ANWB rijschool in Nieuwegein.

Aanmelden voor camper rijopleiding