Haal je aanhanger rijbewijs in Nieuwegein

Met succes je aanhanger rijbewijs in Nieuwegein halen

In Nieuwegein is het mogelijk om in één dag je BE rijbewijs te halen. Wel heb je veelal te maken met een wachttijd bij het CBR voor het afleggen van het rijexamen voor het aanhanger rijbewijs.

10% korting voor ANWB-leden 

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze BE-rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal je BE-rijbewijs in één dag. 

Aanmelden

Wanneer is een BE rijbewijs nodig?

Wil je met een aanhanger op pad die meer weegt dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) en weegt de combinatie van de aanhanger meer dan 3500 kilo? Dan heb je hiervoor een aanhanger rijbewijs nodig, ofwel het E achter B rijbewijs. Je rijbewijs B moet je al op zak hebben, wil je met je rijbewijs E achter B halen aan de slag gaan.

Kosten BE rijbewijs halen

Voor het behalen van dit rijbewijs, betaal je alleen voor de praktijklessen en het examen. Je hebt geen theorielessen nodig en dus hoef je hiervoor ook niet te betalen.

Heb je geen ervaring met het rijden met aanhanger? Dan is een proefles nemen voor het aanhanger rijbewijs zeker aan te raden. Hiermee wordt het niveau vastgesteld en geven wij je advies of je in aanmerking komt voor de eendaagse opleiding. In dat geval wordt er een lespakket op maat samengesteld. Een aantal prijzen zoals de prijs per les en het tarief voor het praktijkexamen, kun je ook in het overzicht hieronder terug vinden.

Proefles

€ 64,75

Losse lesprijs

€ 69,-

Eendaagse opleiding incl. praktijk

€ 625,-

Tweedaagse opleiding incl. praktijk

€ 725,-

 

Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen € 315,25

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt ongeveer een uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan