Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Leiden

Kies voor de unieke ANWB lesmethode

Wil je op een effectieve manier je rijbewijs halen? Volg dan rijlessen bij de ANWB Rijschool in Leiden. Door gebruik te maken van de unieke ANWB lesmethode, leer je op een autorijden op een manier die bij jou past. Schrijf je daarom vandaag nog in voor je eerste auto rijles en leer autorijden met plezier!

Start met een proefles

Voordat je daadwerkelijk begint met het volgen van lessen, start je met een proefles. Deze rit duurt 1,5 uur en maak je samen met de rijinstructeur. Na deze proefles krijg je een persoonlijk lesadvies van de rijinstructeur. Je hebt dan voor jezelf helder hoeveel rijlessen jij nodig hebt en hoeveel jou dat ongeveer gaat kosten.

 

Heldere lesdoelen

Bij de ANWB weet je altijd waar je aan toe bent. Er wordt gebruik gemaakt van een uniek praktijkinstructieboek. Deze kun je gebruiken om extra kennis op te doen per autorijles en voor het examen. Samen met je rijcoach stel je duidelijke lesdoelen op. Na elke les wordt gekeken of je de doelen hebt weten te behalen en natuurlijk zal een stukje huiswerk voor een volgende les zeker niet ontbreken.

Hoe ziet een rijles eruit?

De rijcoaches zorgen ervoor dat je effectief leert autorijden op belangrijke en complexe knooppunten. Denk aan de korte invoegstrook op de A44, de rotonde bij het CBR en het oprijden van de A44 vanuit Wassenaar. De instructeurs weten alle belangrijke punten te vinden en zullen je zo goed voorbereiden op het examen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Verschillende mensen zijn jou al succesvol voorgegaan. Lees hier een aantal ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Leiden:

Nicky Alexander, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Ik vond de ANWB rijschool prettig om mee samen te werken. Ze beschikt over goede instructeurs en auto's en zorgt ervoor dat je je rijexamen ook daadwerkelijk in één keer kunt halen."

Janine:

"In het begin was het vrij spannend maar ik werd al snel op me gemak gesteld door de instructeur en ging het vrij makkelijk."