Haal je C1 rijbewijs vlakbij Leiden

Wist je dat je bij de ANWB al in twee dagen je c1 rijbewijs in de buurt van Leiden kunt halen? Met ervaren instructeurs en een gedegen opleiding  zorgen we dat jij snel en veilig zelfstandig de weg op gaat met je eigen camper. 

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Hoe ziet de rijopleiding voor het rijbewijs c1 eruit?

Het opleidingstraject voor het c1 rijbewijs bestaat uit een theorie en een praktijkdeel. Deze theorie wordt getoetst met twee CCV examens:

  • RV-1 light – een 60 minuten durend examen met 40 meerkeuzevragen. Onderwerpen zoals gedragsregels, verkeerswetgeving en functie en wetgeving van de voertuigtechniek staan centraal
  • RC2 – examen met 40 meerkeuzevragen waarin je kennis getoetst wordt over onderwerpen zoals veiligheid, milieu en relevante bepalingen in de vervoerswetgeving

Na het behalen van deze examens is het tijd om zelf de weg op te gaan tijdens de rijles in de camper. Deze lessen bereiden je voor op het uiteindelijke CBR praktijkexamen waarin je rijvaardigheid wordt beoordeeld.

Haal je rijbewijs c1 in 2 dagen met de ANWB camperopleiding

Om jou optimaal voor te bereiden op deze examens biedt de ANWB het speciale camperpakket voor € 1475,-. Dit pakket bestaat uit drie theorieboeken, 21 uur aan online oefenmateriaal en –examens en 8 praktijklessen. Tijdens deze praktijklessen krijg je een persoonlijk lesadvies van een ervaren instructeur en leren we je op alle benodigde vaardigheden. In het pakket zijn zowel de theorie- als het praktijkexamen inbegrepen.
Zo kies je met ons camperpakket voor de vertrouwde ANWB kwaliteit en haal je snel en gemakkelijk je rijbewijs c1.

Meld je aan voor een proefles

Dus wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool en behaal je c1 rijbewijs.
Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op.

Aanmelden voor camper rijopleiding