Een proefles autorijden in Leiden

Onderdeel van de unieke ANWB lesmethode

Het volgen van een proefles maakt onderdeel uit van de unieke ANWB lesmethode. Iedere leerling is namelijk anders en daarom proberen wij de rijlessen bij onze rijschool zoveel mogelijk op jou af te stemmen. Door het volgen van deze les wordt onder andere duidelijk hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te halen. Uiteraard wordt er ook gekeken welk lespakket het beste bij jou past en hoeveel jou dat ongeveer gaat kosten. Door onze rijschool te proberen wordt ook duidelijk of jij je prettig bij ons voelt!

Wil je alvast een schatting hoeveel lessen je ongeveer denkt nodig te hebben? Kijk dan in de onderstaande indicatietabel.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Deze proefles duurt 1,5 uur, waarvan je 60 minuten in de auto rijdt. Je maakt kennis met de rijcoach en na het rijden vindt een evaluatie plaats.

Een persoonlijk lesadvies

Je kunt direct na je proefles autorijden je rijlessen inplannen, daarvoor moet je wel 16,5 jaar of ouder zijn. Blijf je rijlessen volgen bij de ANWB rijschool in Leiden? Dan krijg je de kosten van de proefles terug! Na de proefles nemen wij met jou het lesadvies door in een persoonlijk gesprek.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan