Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles autorijden in Leiden

Onderdeel van de unieke ANWB lesmethode

Het volgen van een proefles maakt onderdeel uit van de unieke ANWB lesmethode. Iedere leerling is namelijk anders en daarom proberen wij de rijlessen bij onze rijschool zoveel mogelijk op jou af te stemmen. Door het volgen van deze les wordt onder andere duidelijk hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te halen. Uiteraard wordt er ook gekeken welk lespakket het beste bij jou past en hoeveel jou dat ongeveer gaat kosten. Door onze rijschool te proberen wordt ook duidelijk of jij je prettig bij ons voelt!

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Deze proefles duurt 1,5 uur, waarvan je 60 minuten in de auto rijdt. Je maakt kennis met de rijcoach en na het rijden vindt een evaluatie plaats.

Een persoonlijk lesadvies

Je kunt direct na je proefles autorijden je rijlessen inplannen, daarvoor moet je wel 16,5 jaar of ouder zijn. Blijf je rijlessen volgen bij de ANWB rijschool in Leiden? Dan krijg je de kosten van de proefles terug! Na de proefles nemen wij met jou het lesadvies door in een persoonlijk gesprek.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan