Krijg hulp bij je theorie in Helmond

Je auto theorie examen oefenen bij de ANWB

Veel mensen hebben moeite om de lesstof voor het auto theorie examen tot zich te nemen. Ze weten simpelweg niet waar ze moeten beginnen. Daarom heeft de ANWB een nieuw en compleet pakket ontwikkeld: het Trefzeker Theorie pakket. Dit lespakket bestaat uit diverse producten die je helpen om je auto theorie te oefenen en met succes je rijbewijs te halen.

Kies de Trefzeker Theorie producten die bij jouw leerstijl passen

Wil je oefenen met onze producten en zo gemakkelijk je theorie halen? Bekijk hieronder de Trefzeker Theorie producten:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Je theorie examen B wordt een stuk gemakkelijker wanneer je gebruik maakt van de online examentraining. Het is de optimale methode om je auto theorie te oefenen. Het is een interactieve training met ingesproken tekst en 3D-animaties. Juist dat helpt je enorm met onder andere verkeersborden en lastige verkeerssituaties oefenen. De training voldoet aan alle laatste kwaliteitseisen en is bovendien volledig up-to-date met de meest recente verkeersborden en regels. En daarbij kun je in het hardcopy boek alles nog eens op je gemak nalezen.

Welke keuzemogelijkheden zijn er nog meer?

Naast de Trefzeker Theorie producten kun je ook alleen toegang aanvragen voor de online examentraining of een los lesboek bestellen. Voor ieder persoon en ieder budget hebben wij optimale oefenmogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om individuele theorieles te volgen.