Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Helmond

Krijg autorijles op een manier die bij jou past

Als je kiest voor de ANWB, dan heb je altijd de garantie dat de rijlessen in Helmond op jou persoonlijk worden afgestemd. De ANWB lesmethode helpt je goed op weg om uiteindelijk je rijexamen te halen.

De proefles

Er wordt altijd gestart met een proefles, deze maakt onderdeel uit van de lesmethode. De les duurt 1,5 uur en je maakt hierin kennis met de rijcoach. Je krijgt na 60 minuten rijden een persoonlijk lesadvies en bovendien weet je hierna welk lespakket goed bij jou past en hoeveel geld het ongeveer kost om je rijbewijs te halen. Je kunt beginnen met het nemen van rijlessen vanaf 16,5 jaar.

Een praktische lesmethode

Het praktijkinstructieboek van de ANWB wordt tijdens de rijlessen volop gebruikt. Daarmee doe je veel kennis op van de praktijk en bovendien wordt hiermee voldaan aan de vereisten van het CBR. De opgestelde lesdoelen worden na elke les bekeken en je krijgt voor elke volgende les een stukje huiswerk mee. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak en overleg met je rijinstructeur.

Wat doe je tijdens een auto rijles?

Tijdens een rijles van 60 ga je op zoek naar complexe verkeerssituaties en leer je drukke verkeersknooppunten aan te kunnen in de lesauto. Denk aan de Berenkuil, het centrum van Helmond en de N270. Je kunt ook kiezen voor lessen van 120 minuten. Je bent dan nog sneller klaar voor je rijexamen. Je wordt uitstekend begeleid door de rijinstructeurs. 

DRI-VR:

DRI-VR: Wil jij een full-experience rijopleiding? Kies voor ons Get There pakket en oefen met een virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties. Je krijgt een DRI-VR bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan. Een unieke leermethode waardoor je nóg meer specifieke verkeerssituaties kunt oefenen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

Lees hieronder de reacties van eerdere cursisten van de ANWB rijschool in Helmond:

Danielle van Egmond, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Ik had een fijne ervaring met de ANWB rijschool. Ik had een hele fijne, aardige en rustige instructeur die tijdens de les alleen tijd voor mij had. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen telefoontjes tussendoor, ook hoefde ik geen leerlingen op te halen. De instructeur was altijd ruim op tijd."

Chris Legêne:

"Ik vond de opleiding zeer prettig omdat de instructeur mij veel vertrouwen gaf. Dit zorgde er voor dat ik mij altijd ontspannen heb gevoeld in de auto."