Proefles ANWB Rijschool in Helmond

Voor de 1e keer autorijden

Een proefles in Helmond maakt onderdeel uit van de ANWB lesmethode. Voor deze proefles is het belangrijk dat je naar de rijschool in Helmond komt en hier kun je op een informele wijze kennismaken met de rijcoach en onze lesmethode. Na deze kennismaking en 60 minuten autorijden is meteen duidelijk hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en welke rijcoach goed bij jou past.

Door middel van onderstaande tabel kun je alvast inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om het rijbewijs te kunnen behalen. 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Een persoonlijk lesadvies

Bij de ANWB Rijschool krijg je te allen tijde een persoonlijk lesadvies. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je wilt gaan rijlessen. Ben je 16,5 jaar of ouder? Dan kun je direct van start gaan met het inplannen van de rijlessen. Bovendien krijg je de kosten van de allereerste proefles terug als je ervoor kiest om rijlessen te volgen bij de ANWB in Helmond.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan