Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles ANWB Rijschool in Helmond

Voor de 1e keer autorijden

Een proefles in Helmond maakt onderdeel uit van de ANWB lesmethode. Voor deze proefles is het belangrijk dat je naar de rijschool in Helmond komt en hier kun je op een informele wijze kennismaken met de rijcoach en onze lesmethode. Na deze kennismaking en 60 minuten autorijden is meteen duidelijk hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en welke rijcoach goed bij jou past.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Een persoonlijk lesadvies

Bij de ANWB Rijschool krijg je te allen tijde een persoonlijk lesadvies. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je wilt gaan rijlessen. Ben je 16,5 jaar of ouder? Dan kun je direct van start gaan met het inplannen van de rijlessen. Bovendien krijg je de kosten van de allereerste proefles terug als je ervoor kiest om rijlessen te volgen bij de ANWB in Helmond.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!