Aanhanger rijbewijs in Helmond

Haal in één dag je BE rijbewijs bij de ANWB Rijschool in Helmond

Je rijbewijs E achter B halen bij de ANWB levert je verschillende voordelen op. Zo is het mogelijk om een eendaagse opleiding te volgen, maar je kunt ook zelf het aantal lessen per week bepalen. Het is altijd duidelijk hoeveel lessen er nodig zijn en hoeveel je hiervoor moet betalen. Bovendien wordt deze opleiding gekenmerkt door een hoog slagingspercentage.

10% korting voor ANWB-leden 

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze BE-rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal je BE-rijbewijs in één dag. 

Aanmelden

Rijbewijs BE: wanneer is dit verplicht?

Wil je op pad met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kilo? Dan is een BE rijbewijs verplicht. Dit is nodig als de auto en de aanhanger samen een gewicht hebben van 3.500 kilo of meer. Als jij je aanhanger rijbewijs wilt halen, heb je een geldig rijbewijs B nodig.

De kosten van het BE rijbewijs

Voor het aanhanger rijbewijs hoef je geen theorie-examen af te leggen. Je volgt alleen lessen en legt het praktijkexamen af. Een proefles is zeker aan te raden als je geen ervaring hebt. Hiermee wordt het niveau vastgesteld en kan bepaald worden of de eendaagse opleiding iets voor jou is. Natuurlijk kan er ook een lespakket op maat worden samengesteld. 

Proefles/intest € 69,-
Losse les € 76,-
Eendaagse opleiding incl. praktijkexamen € 625,-

 

Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen € 315,25

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan