Krijg hulp bij je theorie in Groningen

Oefenen voor je theorie examen B

Veel mensen die rijlessen volgen vinden het auto theorie examen een lastig onderdeel, of ze weten simpelweg niet hoe ze zich hiervoor het beste kunnen voorbereiden. Wil je het theoretische rijexamen afleggen? Kies dan voor het Trefzeker Theorie pakket van de ANWB. Dit is een eenvoudige methode die je uitzicht geeft op het rijbewijs en je kunt er optimaal je auto theorie mee oefenen!

Kies de producten die passen bij jouw leerstijl

Met de Trefzeker Theorie producten kun je leren op een manier die jij prettig vindt. Bekijk hier de keuzemogelijkheden:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

De online examentraining is een interactieve training waarin je volop aan het werk wordt gezet om je auto theorie te oefenen. Echter gebeurt dit wel op een wijze die gebruiksvriendelijk is en waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Dit komt mede door de ingesproken tekst 3D-animaties. Zo kun je verkeersborden oefenen of nagaan hoe het ook alweer zit met bepaalde verkeersregels. Je theorie examen voor de auto oefenen, doe je conform de eisen van het CBR. En dankzij de foutenanalyse weet je exact wat je nog extra goed moet oefenen.

Andere opties

Alleen het lesboek bestellen en/of toegang aanvragen tot de online examentraining is ook mogelijk. Zo kun je echt kiezen wat jij de fijnste leermethode vindt!