Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Groningen

Volg autorijles op een manier die bij jou past

Bij de ANWB kun je effectieve rijlessen in Groningen volgen. Elke les wordt op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Er wordt namelijk altijd gebruik gemaakt van de unieke lesmethode van de ANWB. Onze ervaren rijcoaches helpen je veilig op weg!

De proefles

Je begint altijd met een proefles. Tijdens deze les ga je samen met een rijcoach de weg op. Na deze les krijg je een persoonlijk lesadvies op basis van de rit en het evaluatiegesprek. Je weet dan direct hoeveel autorijlessen je nodig hebt en hoeveel jou dat ongeveer gaat kosten. Je kunt al beginnen vanaf 16,5 jaar.

Duidelijke lesdoelen

Het praktijkinstructieboek wordt gebruikt om extra kennis op te doen van de praktijk. Deze voldoet eveneens aan de eisen die er gelden vanuit het CBR. Elke les worden er lesdoelen opgesteld die na de praktijkles ook weer worden geëvalueerd. Een stukje huiswerk ontbreekt natuurlijk niet voor de volgende les.

Hoe ziet een rijles eruit?

Tijdens een standaard rijles rijd je 60 minuten in de auto. Om sneller klaar te zijn voor je rijexamen, kun je het beste rijlessen boeken van 120 minuten. Moeilijke knooppunten zoals het Vrijheidsplein, de Westerhaven, de Korreweg rotonde en het Julianaplein worden natuurlijk niet uit de weg gegaan tijdens je rit in de auto en helpen je om goed voorbereid je rijexamen in te gaan. De rijcoaches staan hierin volledig tot jouw beschikking om je te ondersteunen. 

DRI-VR:

Wil jij een full-experience rijopleiding? Voeg dan DRI-VR toe aan jouw lespakket. Oefen met deze virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties en gebruik die ervaringen tijdens je rijlessen. Voor €99,- krijg je een bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan! Wil jij deze unieke leermethode zelf ervaren? Vraag ernaar op de vestiging en level up jouw rijopleiding.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

De ervaringen van andere leerlingen bij de ANWB Rijschool in Groningen:

M. Gerritsen, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Ik heb de ANWB rijschool ervaren als een betrouwbare en snelle rijschool, de lessen kunnen in een keer ingepland worden wat erg fijn is als je voor een bepaalde datum je rijbewijs wil halen."

Elia Eilders:

"Erg vriendelijke en goed-georganiseerde rijschool. Met veel plezier de afgelopen 2 maanden hier gereden; goed begeleid en bij vragen of wijzigingen kon ik altijd meteen terecht. Een aanrader!"