Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles autorijden in Groningen

Ontvang een advies op maat van de ANWB

Een proefles autorijden is onderdeel van de unieke ANWB lesmethode. Tijdens een proefles autorijden in Groningen leer jij de rijinstructeur van onze rijschool kennen en wordt duidelijk hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn om je rijbewijs te halen. Bovendien is het de ideale manier om onze rijschool te proberen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

In totaal duurt de proefles 1,5 uur, inclusief kennismakingsgesprek en evaluatiegesprek. De proefles is een mooie manier om onze rijschool te proberen!

De proefles & lesadvies

Tijdens deze les rijd je ongeveer 60 minuten in de auto rond in Groningen. Er wordt gelet op je verkeersinzicht en je voertuigcontrole. Hoeveel lessen er nodig zijn, wordt mede hierdoor bepaald. Verder wordt direct duidelijk welk lespakket het beste bij jou past.

Je kunt beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar of ouder bent. Direct na een proefles autorijden kun jij dan de daaropvolgende lessen gaan inplannen. Je kunt de kosten voor deze eerste les terugkrijgen als je kiest om bij de ANWB je lessen te gaan volgen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!