Een proefles autorijden in Groningen

Ontvang een advies op maat van de ANWB

Een proefles autorijden is onderdeel van de unieke ANWB lesmethode. Tijdens een proefles autorijden in Groningen leer jij de rijinstructeur van onze rijschool kennen en wordt duidelijk hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn om je rijbewijs te halen. Bovendien is het de ideale manier om onze rijschool te proberen.

Wil je een schatting krijgen hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn bij onze rijschool? Bekijk dan onderstaande indicatietabel: 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

In totaal duurt de proefles 1,5 uur, inclusief kennismakingsgesprek en evaluatiegesprek. De proefles is een mooie manier om onze rijschool te proberen!

De proefles & lesadvies

Tijdens deze les rijd je ongeveer 60 minuten in de auto rond in Groningen. Er wordt gelet op je verkeersinzicht en je voertuigcontrole. Hoeveel lessen er nodig zijn, wordt mede hierdoor bepaald. Verder wordt direct duidelijk welk lespakket het beste bij jou past.

Je kunt beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar of ouder bent. Direct na een proefles autorijden kun jij dan de daaropvolgende lessen gaan inplannen. Je kunt de kosten voor deze eerste les terugkrijgen als je kiest om bij de ANWB je lessen te gaan volgen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan