Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Gouda - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijlessen in Waddinxveen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Rijlessen Waddinxveen op jouw manier

De ANWB Rijschool in Gouda is een echt familiebedrijf en dat merk je meteen aan de persoonlijke aanpak van de verkeersschool. De rijschool in Gouda is ook direct je examenlocatie, gemakkelijk dus als je in Waddinxveen woont. We denken met je mee en stellen samen een advies op maat op, waardoor de rijles afgestemd is op je wensen en behoeften.

ANWB lesmethode

Bij de ANWB rijschool in Gouda krijg je een unieke lesmethode. Je start met een vrijblijvende proefles. Aan de hand van de proefles stellen we een persoonlijk lesadvies op, waarin we een rijcoach aanbevelen en je een indicatie geven van het aantal lessen dat je nodig gaat hebben.

Doordat we jarenlang succes boeken met onze methode, bieden we de ANWB Examengarantie aan. We gaan ervan uit dat je in 1x slaagt maar mocht dit niet het geval zijn dan is je eerste herexamen gratis. Meld je dus snel aan voor een proefles!