Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles in Gouda

Je rijvaardigheid testen

De proefles vinden wij een belangrijk startpunt voor je rijlessen. Met deze proefles kunnen we namelijk je rijvaardigheid in de auto testen en adviseren hoeveel lessen je nodig hebt voor het behalen van je rijexamen. Je kunt bovendien meteen onze rijschool proberen en kennismaken met de instructeur.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

De proefles duurt 1,5 uur, inclusief een kennismaking, 60 minuten in de auto rijden en een evaluatiegesprek.  

Wat kost de proefles?

De proefles kost € 35,-, maar wanneer je na de proefles besluit om bij de ANWB Rijschool je rijbewijs te halen, krijg je de kosten weer terug. In principe is de proefles dus gratis! Houd er rekening mee dat je minimaal 16,5 jaar of ouder moet zijn voor het inplannen van je rijlessen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan