Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Gouda

Lessen waar en wanneer jij wilt

Bij de ANWB Rijschool in Gouda kun je lessen waar en wanneer je wilt. Je kunt zelf aangeven waar je opgehaald wilt worden en we zijn heel flexibel met het inplannen van de lessen. Ook in de avond tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur kun je rijlessen in Gouda volgen.

Starten met proefles

Een proefles is noodzakelijk voordat je start met je eerste autorijles. Hiervoor kom je naar onze vestiging in Gouda, je maakt kennis met de rijcoach en je gaat 60 minuten rijden. Na de proefles volgt een evaluatiegesprek waarin je ook te horen krijgt hoeveel lessen je nodig hebt. Een persoonlijk lesplan, wat afgestemd is op jouw rijvaardigheid en persoonlijke behoeften.


De inhoud van de rijles

Een standaard rijles duurt 60 minuten, maar we kunnen ook meerdere lessen achter elkaar plannen. Tijdens de tiendaagse cursus heb je maximaal drie tot vier uur per dag les in de auto. Iedere rijles is natuurlijk verschillend, maar de rijcoach zorgt ervoor dat je de belangrijkste verkeerspunten rond Gouda tegenkomt zoals de kruising Diepenhorstlaan – Verrijn Stuartlaan en de A12.   
We werken met een duidelijk stappenplan naar je examen toe. Tijdens iedere autorijles stel je samen met je rijinstructeur een aantal lesdoelen op, die na de les geëvalueerd worden. Je krijgt ook huiswerk mee zodat je je goed kunt voorbereiden op je volgende rijles.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Gouda:

Mirjan den Dulk, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Ik kreeg duidelijke informatie over de gang van zaken. Daarnaast vond ik het erg prettig dat na de intake werd gekeken welke instructeur bij mij zou passen. Ik heb met een fijn gevoel gelest, er zat een duidelijke opbouw in de lessen en de feedback was opbouwend."

Roos Peters:

"Het is een goede rijschool! Alles wordt duidelijk uitgelegd en de begeleiding naar je examen toe is top! De instructeurs zijn spontaan, ervaren en stellen je op je gemak."