Naar artikel

Haal je motorrijbewijs bij de motorrijschool in Gooi & Vechtstreek

Je motorrijbewijs halen in Naarden

Als je plannen hebt om je motorrijbewijs te halen, kun je dit uitstekend doen bij de ANWB Motorrijschool in Naarden. Je volgt hier motorrijlessen in je eigen tempo. De keuze is aan jou, jij bepaalt het tempo!

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

De Theorie

Een theorie certificaat A is nodig om je motorrijbewijs te halen. Als jij rijbewijs B al op zak hebt, kun je dit certificaat halen tijdens de praktijkopleiding. Wanneer je nog geen autorijbewijs hebt, dien je eerst het theorie-examen te halen voordat je begint met de motorrijlessen.

Welk motorrijbewijs heb je nodig?

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Naarden kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Bekijk hieronder wat voor jou van toepassing is.

De praktijkexamens

Om het praktijkexamen te kunnen behalen, zal je twee examens moeten afleggen, namelijk het praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB) op een afgesloten terrein en het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) op de weg. De praktijklessen hiervoor volg je op onze motorrijschool in Naarden.

Wat zijn de motorrijbewijs kosten?

De exacte kosten die je moet betalen voor het motorrijbewijs weet je pas na het doen van de intest. Hieronder kun je wel alvast de prijzen per motorrijles bekijken, evenals de tarieven voor de theorie en het examen.  

Kickstartles 120 min€ 89,-
Kosten per motorrijles€ 64,-

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.