Rijles in Hilversum bij ANWB Rijschool

Rijopleiding Najaarsdeal

Krijg je rijexamen t.w.v. 255 euro volledig gratis! Bovendien geven we examengarantie op je praktijkexamen. Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2018. Wees er snel bij, want OP is écht OP.

Meer informatie Aanmelden proefles

Je rijbewijs B halen op een manier die bij jou past

Hoe kun je nu beter je rijbewijs halen dan op een manier die bij jou past? Bij de ANWB Rijschool in de Gooi & Vechtstreek is dit uitstekend te realiseren. Je kunt hier helemaal in je eigen tempo rijlessen volgen in de regio Naarden en Bussum nabij Hilversum. Je kunt bij de ANWB rijscholen kiezen voor een versnelde cursus in 10 dagen of de lessen helemaal in jouw eigen tempo plannen. 
 

Volg een proefles in Hilversum

Als je 16,5 jaar of ouder bent, kun je vrijblijvend een proefles aanvragen bij de verkeersschool van de ANWB. Je weet dan direct hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt tot je examen en welk pakket het beste bij jou aansluit.

Onze rijinstructeurs leren je op een ontspannen wijze autorijden. Daarnaast bereiden ze je op een effectieve manier voor op je praktijkexamen door te lessen in Naarden en Bussum (= examenlocatie). Maak daarom gerust een afspraak en haal bij de ANWB Rijschool je rijbewijs.