Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Hilversum

Maak gebruik van de unieke lesmethode van ANWB

De rijlessen bij de ANWB Rijschool in Hilversum worden helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Waar je ook voor kiest, met de unieke ANWB lesmethode haal jij op jouw manier je rijbewijs.

De proefles

Voordat je met de ‘echte’ rijlessen begint, start je altijd met een proefles. Tijdens deze proefrijles van 1,5 uur maak je kennis met je rijcoach en geven we je een persoonlijk lesadvies. Zo weet je dus direct waar je aan toe bent! Een proefles bij onze ANWB Rijschool in Hilversum is gratis, als je daarna bij ons komt lessen. En je kunt al met rijlessen beginnen vanaf 16,5 jaar!

 

Heldere lesdoelen

Aan het begin van iedere autorijles stel je samen met de rijcoach een aantal lesdoelen vast. Na afloop van de rijles kijken we dan in hoeverre je de doelen behaald hebt en krijg je een stukje huiswerk mee ter voorbereiding van de volgende autorijles. Alles dus om jou zo snel mogelijk te laten slagen voor je rijbewijs.

Zo ziet een rijles bij ANWB Hilversum eruit

Een standaard rijles duurt 60 minuten, maar het is ook mogelijk om rijlessen van 120 minuten te boeken. De rijinstructeurs kennen de weg in Hilversum op hun duimpje. Samen ga je op zoek naar verschillende verkeerssituaties, zoals de smalle straten in het centrum en de drukte rondom het station. Zo ben je helemaal voorbereid op je rijexamen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

Veel cursisten zijn je al voorgegaan in onze lesauto. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees hieronder enkele reviews over de ANWB rijschool in Hilversum. 

Onno, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Zeer goed. Gevoel voor humor afgewisseld met duidelijke instructies. Laat je zelf veel ontdekken en vertellen waarom je dingen wel of niet doet."

Angelique:

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB rijschool. Gevraagde informatie wordt zeer snel gegeven. De instructeur is erg relaxed en duidelijk in zijn uitleg."