Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefrijles in Hilversum

Een eerste kennismaking met autorijlessen

De eerste keer achter het stuur is altijd spannend. Dat is één van de redenen waarom je bij onze rijschool in Hilversum een proefles kunt volgen. Tijdens deze proefles van 1,5 uur kijken we onder andere naar jouw verkeersinzicht en overtuigcontrole. Aan het einde van de les krijg je een persoonlijk advies en inschatting van de benodigde hoeveelheid lessen. Aan het einde van de proefles in Hilversum weet je dus direct wat je van ons kunt verwachten. Wel zo handig!

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Een proefles is de perfecte eerste kennismaking met rijlessen, onze ANWB lesmethode en onze rijinstructeurs.

Vraag direct je proefles aan!

Wist je dat je bij ANWB al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen met je rijlessen? Start vrijblijvend met een proefles, die zelfs gratis is – als je besluit om rijlessen bij ons te volgen. Meld je dus direct aan voor een proefles autorijden in Hilversum en haal je rijbewijs bij een ANWB rijschool.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!