Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Brommer / scooter rijbewijs Hilversum

Ook bij ANWB: brommer- of scooterrijbewijs

Wist je dat je bij onze ANWB Rijschool in Hilversum ook aan het juiste adres bent voor het behalen van een scooter- of brommerrijbewijs? Wanneer je 15,5 jaar bent kan je al beginnen met de theorie. Vanaf 16 jaar mag je rijlessen volgen en het praktijkexamen doen. Ideaal, omdat het nog een tijdje duurt voordat je alleen mag autorijden. Ook scheelt het weer heel wat kilometers fietsen naar school of werk.

De voordelen van onze ANWB Rijschool in Hilversum:

  • Hoog slagingspercentage
  • Mogelijkheid van een dagopleiding
  • Voordelig pakket voor praktijk en theorie
  • Direct de kosten voor een scooter- of brommerrijbewijs inzichtelijk

Scooter rijbewijs Hilversum: praktijk & theorie

Om je scooter- of brommerrijbewijs te behalen, dien je zowel een theorie- als praktijkdeel succesvol te doorlopen. Voordat je start met je eerste scooterrijles, is het noodzakelijk om je scooter theorie certificaat op zak te hebben. We helpen je natuurlijk graag gedurende dit traject: van theorietraining tot een handig theorieboek en het inplannen van je uiteindelijke theorie examen.

Wanneer je het theorie examen met succes hebt behaald, is het tijd voor de praktijklessen voor je rijbewijs. Hoeveel praktijklessen je nodig hebt verschilt per persoon. Gemiddeld zijn dit ongeveer 6 lessen. Onze instructeurs bereiden je perfect voor op het uiteindelijke praktijkexamen.

Ben je in het bezit van een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A)? Dan krijg je het bromfietsbewijs (AM) automatisch bijgeschreven op je rijbewijs. Natuurlijk is het dan wel mogelijk om enkele losse praktijklessen te volgen.

Kosten brommer- of scooterrijbewijs Hilversum

Bij ANWB kom je niet voor verrassingen te staan. We geven je namelijk graag een helder overzicht van de kosten van een scooter rijbewijs.

Hieronder vind je de kosten van de verschillende onderdelen van een scooterrijbewijs:

Losse rijles brommer/scooter€  55,-
Dagopleiding; 4 lessen+praktijkexamen € 399,-

Meer informatie

Wil je meer weten over het behalen van je brommer- of scooterrijbewijs in Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer.

Tarieven theorie en praktijkexamen

Praktijkexamen€ 232,-
Theorie-examen€ 62,-
Theorieboek + online oefenexamens€ 34,50

Het theorieboek inclusief online oefenexamens voor rijbewijs AM is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.